UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Добрий день! Самокат дитячий у гарному стані - 25 cad. Самовивіз - Livingston, NE Їдемо у середу з Канади. Тож якщо що - то сьогодні, завтра є можливість забрати 👌
-
Також продаємо комбінезон зимовий мембрана дитячий. Розмір 104 (3-4 роки). На температуру від 0 до -20. У ідеальному стані. Одягався 2-3 рази минулої зими. 🎁 Рукавички у подарунок 40cad Самовивіз, Livingston, NE Або якщо десь на півночі ви знаходитеся - можу завести сьогодні або завтра. Пропозиція діє до середи. У середу летимо з Канади.
-
Також, декор для інтерʼєру. Картини на підрамнику акрил. Розміри: 61*76*1 см Кожна по 20 cad Якщо заберете обидві = 30 cad Самовивіз сьогодні і завтра Livingston, NE
-
Кто-то проверяет свои счётчики и то что приходит по счетам? У нас всегда выписывают счёт на 100-200 киловатт больше, чем по счетчикам. Такая же история и с водой. Кто с этим сталкивался?
-
Привіт! Я сертифікований викладач англійської та китайської мови. Запрошую до себе на онлайн РОЗМОВНИЙ КЛУБ з англійської мови на вересень місяць ‼️ Що Вас чекає? - англійська для повсякденного життя - цікаві дискусії для життя закордоном - ігрові завдання та пояснення граматичних структур За усіма деталями звертайтесь в приват😇
-
Привіт! Я сертифікований викладач англійської та китайської мови. Запрошую до себе на онлайн РОЗМОВНИЙ КЛУБ з англійської мови на вересень місяць ‼️ Що Вас чекає? - англійська для повсякденного життя - цікаві дискусії для життя закордоном - ігрові завдання та пояснення граматичних структур За усіма деталями звертайтесь в приват😇
-
У кого діти ходять в католицьку школу напишіть в особисті будь ласка
-
Доброго дня учасники групи!!!☀️Багато з вас подолали переїзд до цієї гарної країни і прошли весь шлях імміграції, я знаю що українці дуже щирі і завжди допомагають усім чим можуть друг другу,тому звертаюсь до небайдужих: Війна в Україні внесла корективи в моє життя,тому вимушена щось робити далі. Я з сином прилітаю в Торонто 28.10.23 і не знаю що робити далі(після отриманої інформації з різних мереж),чи залишатися в провінції Онтаріо чи їхати в Манітобу. За освітою я хімік лаборант ,десять років працювала за спеціальністю,потім пішла по кар'єрній сходинці і на даний момент працюю в сфері контролю якості виготовляємої продукції - керівником підрозділу.Завжди працювала на одному великому підприємстві. В тяжкі і скрутні моменти підробляла в лікарні санітаркою,маю досвід догляду за хворими людьми(вмію колоти уколи).Також працювала гувернаткою у заможних сім'ях (прибирала,прала,готувала).Роботи я не боюсь ніякої, але одне но- це мова.Син мову вивчає. Може хтось порадить як бути,куди їхати,а може комусь потрібна гарна помічниця і хтось хоче взяти під опіку мене і сина на деякий час. Буду дуже вдячна за пораду і будь-яку допомогу!
-
Шукаю роботу ( цукерня, пекарня, прибирання) буду дуже вдячна за допомогу
-
можете спробувати скраб для шкіри голови, який відкриває чешуйки «заспаного» волосся від orising. спочатку краще зробити трихоскопію у трихолога, щоб визначити не косметичні причини випадіння і стан волосся
-
Проходили в клініці обстеження. Все покрили бенефіти. Яка сумма не уточнювала
-
Доброго дня, мій друг шукає кімнату, прилітає в Калгарі 20 вересня, можливо є у когось вільна, дякую.