UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім доброго дня, Від 1 листопада звільняється кімната в двох кімнатній квартирі + гостинна зі всіма меблями і необхідними речами, близько центра в районі Bridgeland, 2 хвилини пішки до C-train, 20 хвилин пішки до Superstore на Citi hall або 1 зупинка, на проти великий парк, близько багато закладів харчування, в самому домі пекарня, 3 мінути від дому Starbucks. Дуже добра локалізація всюди і спокійний район. В домі є всі можливі додаткові послуги, крім басейну, починаючи з спортивного залу і воркзони, закінчуючи спа для тварин. Кімната 1000$/місяць + енергія, інтернет, страховка (в середньому за все разом виходить 1190$ на всю квартиру). Оплати ділиться порівну з іншим хлопцем, який проживає в іншій кімнаті. Кімната не має незалежної ванної кімнати але навпроти дверей до кімнати зразу тільки для вашого користування ванна + туалет. Плюс в кімнаті є свій власний балкон. Хлопець який проживає в іншій кімнаті, десь тиждень в місяць завжди перебуває в Ванкувері, працює тату-майстром. Підходить як для пари, так і для одної людини. Дозволяється з тваринами. Умова дійсна до 31.02.2023 з можливістю продовжити. Оплати: 1000$ оренда плата, Депозит: 1000$ За меблі оплата: 865$ (залишається все разом з телевізором, окрім пс5 в гостинній). За детальною інформацією, прошу писати в приватні повідомлення. Ось посилання на дом, де ми живемо: dominionyyc.com www.facebook.com/groups/UkrainiansofCalgary/permalink/3487282571485484/?mibextid=W9rl1R
-
Доброго вечора, який ліміт готівки можно зняти в банку з польської карти? Сьогодні я залишилась без карти і грошей, хотіла зняти готівку і пару разів відхиляло транзакцію, думаю може через лиміт, потім взагалі зхавало, проблема в тому що карта чоловіка і він з Європи скидає мені кошти. Тепер залишилась без фін підтримки з 2ма дітьми, допоможіть порадами🙏
-
Всім привіт! Хтось замовляв щось з iHerb в Калгарі? Питаю, бо цікаво, як відбувається доставка. Чи кур'єр телефонує, чи залишає під дверима, як кур'єри Амазон? В нас за одну хвилину крадуть посилки, тому буду вдячна за підказку 😌
-
+/-80$ якщо памʼять не підводить
-
скікі це коштує тут?
-
Син здав з першого разу. І знаю ще декількох людей,що здали з першого разу
-
всім привіт, хтось сдавав на права тут? це можливо?
-
Підходить як для пари, так і для одної людини. Дозволяється з тваринами. Умова дійсна до 31.02.2023 з можливістю продовжити. Оплати: 1000$ оренда плата, Депозит: 1000$ За меблі оплата: 865$ (залишається все разом з телевізором, окрім пс5 в гостинній). За детальною інформацією, прошу писати в приватні повідомлення. Ось посилання на дом, де ми живемо: dominionyyc.com
-
Всім доброго дня, Від 1 листопада звільняється кімната в двох кімнатній квартирі + гостинна зі всіма меблями і необхідними речами, близько центра в районі Bridgeland, 2 хвилини пішки до C-train, 20 хвилин пішки до Superstore на Citi hall або 1 зупинка, на проти великий парк, близько багато закладів харчування, в самому домі пекарня, 3 мінути від дому Starbucks. Дуже добра локалізація всюди і спокійний район. В домі є всі можливі додаткові послуги, крім басейну, починаючи з спортивного залу і воркзони, закінчуючи спа для тварин. Кімната 1000$/місяць + енергія, інтернет, страховка (в середньому за все разом виходить 1190$ на всю квартиру). Оплати ділиться порівну з іншим хлопцем, який проживає в іншій кімнаті. Кімната не має незалежної ванної кімнати але навпроти дверей до кімнати зразу тільки для вашого користування ванна + туалет. Плюс в кімнаті є свій власний балкон. Хлопець який проживає в іншій кімнаті, десь тиждень в місяць завжди перебуває в Ванкувері, працює тату-майстром.
-
А де ви живете ?