UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Можливо хтось шукає няню для своїх діток, прошу звертатися в особисті повідомлення! Гарного дня!
-
Доброго дня! Можливо хтось шукає няню для своїх діток, прошу звертатися в особисті повідомлення! Гарного дня!
-
Усіх вітаю! Пропоную підробіток: Потрібна людина, яка ВМІЄ фарбувати стіни Сьогодні-завтра 30$/год
-
Ребят а что это мне в волосатое предлагают вечно какую то карту , навязчиво так 😅 с моим уровнем Английского я только понимаю, что она фри 🤣🤦🏻♀️
-
Якщо візу отримали не має бути проблем, в мене був дозвіл але його не спитали . Летіла з Польщі ,через Амстердам в Калгарі
-
Может есть кто делающий снять дом на двоих? Нам нужен Main Flore. 2 взрослых 1 ребенок(9 месяцев)
-
Приму любые предложения
-
Всім доброго дня! Я займаюсь перевезенням меблів/групногабаритного вантажу : • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • квартирні переїзди / будинки 2-3 кімнати за раз В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • клітка для тварин/дитячі крісла 🧸 • грузчики , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝