UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Though it may not be required, it is proper workplace etiquette to provide at least two weeks' notice to your employer. However, you should also make sure to verify your contract beforehand, as some of these may stipulate a specific timeframe beyond the standard two weeks, which you must respect. Of course, the longer an employer has to find a suitable replacement for the position you are leaving, the better.
-
Доброго вечора) Я осьо відіслав сканкопії диплому до інформаційно-іміджевого центру,зробив оплату.. Та що чекати далі? Які кроки? Чи я маю перекладати диплом на англійську самостійно пока робиться верифікація у ііц,знов робити сканкопії та відсилати їх вже в WES,чи інформаційно-іміджевий центр робить це самостійно? Маю на увазі, чи маю я робити ще якісь кроки після того як я відправив сканкопії (на укр мові )до цього іміджевого центру та сплатив їх послуги?
-
Добрый вечер, подскажите как записаться на приём в посольство по поводу продления загранпаспорта, уже 3 недели пытаюсь записаться в очередь, не получается. Может кто знает
-
віддам по собівартості квиток на цирк дюсолей, 125$
-
Это как?😏,а есть тот кто ездили без записи живой очереди случайно нет?
-
доброго всім часу доби!Підскажіть будь ласка ,можливо хтось мав досвід ,якщо вагітна жінка по КуЕТ прилітає в Канаду ,до 6 місяця вагітності ,то у відповідності до безкоштовної медицини ,яку частину витрат на пологи покриває держава ,і скільки орієнтовно потрібно буде заплатити за всі процедури?
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна допомога, щоб стати в Електронну Чергу в консульство в Едмонтоні чи Торонто, можете писати мені в пп. Завтра зможу зарезервувати 4 місця
-
Привіт, хто ставив брекети у Канаді. Яка примірно ціна виходить. Бо ми у грудні 2021 поставили підлітку брекети. У березні 2022 довелося бігти з міста. Оселилися у Туреччині і тут нам цілий рік робили нижню щелепу. А місяць тому я спитав, що робити з верхньою бо вже півтора року стоять брекети. Вони відповіли, що з верхньою не знають як і що робити. І вони просто підігнали нижню под верхню. Зараз збираємося їхати до Калгарі. Кажуть що ціни великі на брекети.