UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Закриття сезону Ukrainian BBQ! Бажаетє гарно провести вихідні, познайомитись з новими людьми, насолодитися ароматом страв на вогнищі, скоштувати шашлики чи плов та чудово провести час? Тож, ми запрошуємо вас цієї суботи, 9 вересня, з 11:00 на нашу затишну шашличну вечірку! ➡️ Що: шашлики та плов цієї суботи (9 вересня) ➡️ Скільки: 40$ / людини ➡️ Де: боунес парк goo.gl/maps/MVnwj22KSco4hBjS9 ➡️ Як: e-transfer на [email protected] ➡️ Та відмічаємось у docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctPp5ndkwU9L7IfgwVeg1kWzu0fouCT_JKwHLuR1oG26gWmA/viewform Будемо готувати соковиті шматочки м'яса та насолоджуватися ароматом, який заповнюватиме повітря. Випробовувати нові страви з нашого нового чавунного друга. Крім того, на нас чекають різноманітні ігри та розваги. Ми зможемо, насолодитися приємними розмовами та відпочити під звуки гарної музики. З собою беріть спортивні розваги, термос улюбленої кави і не тільки кави. Давайте разом створимо незабутню сходку нашого ком'юніті UUCalgary! До зустрічі в суботу! UUCalgary: t.me/uu_calgary UUAdventure: t.me/uu_adventure www.facebook.com/uu.adventure
-
То сміття вже, таке на marketplace повно безкоштовно
-
Привіт Намагаюсь викупити білети в klm онлайн, але летіти буду із собакою, тому потрібно дізнатись чи є місце для тварини у ході, перед викупом. Звернулась на підтримку авіаліній через whatsapp. Оператор вказав вартість, що значно перевищує зазначену на офіційному сайті. Дата, час та номер рейсу співпадають. Як таке може бути? Можливо в когось був подібний досвід саме із klm...
-
Скажіть будь ласка, якщо мені після прибуття в Канаду потрібно через два тижні повернутися в Україну на деякий час, а потім знову повернутися в Канаду, якщо я отримаю допомогу по прибуттю 3 тисячі по програмі, чи можуть бути якісь проблеми при виїзді зв'язані з цими коштами, може хто зіткнувся з такою проблемою, дякую
-
Підкажіть найкращі обмінники валют в Calgary (Дол - канадський дол)
-
instagram.com/iamfairyhair?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
то ще залежить від статі дітей