UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Коли записуєтеся онлайн, то там і одразу обираєте, що це для імміграції. На рецепції є українка, якщо не знаєте мову. Приходьте раніше, бо будете сидіти десь годину, поки вони заповнять всі папери та видадуть. Я сиділа годину, прийому не було, просто видали направлення. Коштувало 120$
-
✋Привіт усім. Закінчується закордонний паспорт цього року, будемо подавати на перевипуск. Хто знає як далі продовжити візу CUAET і work permit? Хто робив уже перевипуск паспорта, і продовження CUAET?
-
Ви не повірите, але у нас у комплексі на NE вже утворилося своє ком'юніті🤣. З лютого вже буде 10 родин в одному комплексі.
-
пропустят, но их визі помоему тоже должні біть вклеені вам
-
Здравствуйте,группа- в моём загранпаспорте вклеены фото детей( паспортов не имеют дети) ,пропустят ли их в Канаду,кто знает подскажите.Спасибо заранее!
-
Якщо ви про ту велику мережу лабораторій, то вже не можна. Або мені не пощастило, я обійшла 4 в один день та 2 в інший. Дзвонила на гарячу лінію :( мені сказали, що тепер лише по запису, бо занадто багато людей без запису і це багато роботи для них. І їх не хвилює, що є лише 5 днів 🥲 я здавала минулого тижня
-
Письмо от соцработника на фейр энтри
-
А може хтось підказати чи можливо зняти з гривневої карти канадські долари? І де це можливо зробити?