UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ваші проблеми ЯК ви сприймаєте , і не вводьте людей в оману , що вам радить консультант дурниці .!!! В Канаді чудово знають що таке витяг про несудимість завірений печатками державної установи такої як посольство України . «Весело» буде людям які поведуться на ваші поради .!!!
-
Поділіться будь-ласка чеклистом, якщо не складно 🙏🏻 я навіть не уявляю де мені брати ті свідоцтва про народження 🤕 це ж коли було
-
Привіт У мене питання стосовно ворк перміту для 17-річних. Прилетіла сестра позавчора, сказали в аеропорті, що ворк перміт їй не видадуть, бо програма закінчилась. Хоча до того я знала, що ворк перміт видають 17-річним без проблем. В аеропорті сказали подаватись онлайн через IRCC. Тепер пробуємо податись онлайн але процес не зрозумілий, тому що не має конретних посилань, заявок і тд, щоб податись 17-річним. Можливо хтось з таким вже стикнувся або знає як вирішити це?
-
Він не мій тато чи друг , я думаю ви не з ким не консультувались а просто так думаєте . Ваші коментарі без знаків оклику , але ви агресивна .!!!!!!
-
Не потрібно логічно обгрунтовувати ваші думки чи ваші погляди просто поцікавтесь чи такий закон існує щоб ви не постраждали ….
-
О, вже менше знаків. Скоро прийдем до діалогу. Якщо ви перечитаєте мій пост, то не побачите там порад. Тим більше я писала свій досвід через посольство. Поради ніхто немає права роздавати (консультувати) без ліцензії і ви не виключення!!!!!111 П.с. Так то може ваш консультант каже дурниці, га? )
-
Свобода миф:-)
-
здравствуйте, есть пару вопрос к тому кто открывал счёт в TD банке, напишите в лс