UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вопрос 🙋♂️ Создал на PS4 канадский аккаунт. Как то можно установить язык в играх или все теперь на Инглише будет из-за локализации?
-
Привіт! Компанія з оренди авто в якій я працюю шукає працівників. (Enterprise Holdings) Є дві вакансії: автодетейлер та менеджер. Потрібно мати водійське посвідчення 5 класу. При подачі можете вказати референс від мене ( Myroslav Karbovanets), це підвищить ваші шанси. Власне я так і знайшов цю роботу - по рекомендації від працівника. Від себе скажу: компанія надійна, на ринку з 1957 року, робота неважка, колектив надзвичайно привітний. За бажанням пишіть в приватні, дам посилання на вакансію
-
А хто їде на гульбу сьогодні ???
-
Я буду грати там
-
Мені теж
-
Привіт! Я працюю в TELUS/Koodo promotion💚 і готовий допомогти вам з усіма вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV! 📱💻 Якщо ви переплачуєте за звʼязок або хочете кращі умови, не хвилюйтесь - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Також якщо ви вже маєте провайдера, не проблема - я можу змінити без розірвання контракту, ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
Ищу подработку !!! Физически силён и вынослив ) Есть автомобиль и канадские права 👍 Каждый день после 18.00 или по выходным воскресенье и понедельник
-
Добрий день, можливо хтось знає чи можна зараз жарити шашлики ? І чи якісь місця спеціально під це ?
-
Не Германия, другие страны у меня, но алгоритм один. Связывайтесь с консульством вашей страны в Канаде и у них узнавайте
-
Всем привет. В воскресенье 10.09 едем на хайкинг на Powderface Creek trail to Powderface Ridge. Хайкинг не сильно сложный, 8км туда обратно) Выезд из Калгари в 11:00. Стоимость 25$ с человека, есть 2 места в машине. Нас двое друзей (парней). Кому интересно, пишите 😉