UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день. Які документи треба мати на пса? Якісь сертифікати? Я зараз в Варшаві. Ніхто нічого тут не знає і не каже. На офіційному сайті канади написано що потрібен тільки якийсь сертифікат здоров'я при умові якщо в собаки є паспорт ЄС. Напішіть з чим в їхали. Бо я вже просто зла.
-
Так як було написано вище в коментарях, якщо кажете що приїхали не як турист, а жити чи працювати то спитають work permit. Якщо його не буде, то великі шанси що вас пропустять, але попередять. Мені, наприклад, поставили штамп і в ньому ручкою написали дату, до якої я можу бути в країні, він збігається з кінцевою датою мого work permit. Тобто, якщо вони поставили дату, то в них є база даних де є інформація про ваш work permit. Тому, скоріше за все пустять. Звичайно є шанси, коли у вас будуть більші проблеми, але не чув. Доречі, після свого випадку повернення без work permit виїжджав ще раз, повертався вже з work permit і ніяких проблем вже не було, навіть штамп в паспорт не ставили.
-
Я за автопеймент з чекінга на кредитку мінімального або стейтмента. Вчора все налаштував в додатку.
-
В Scotia все робиться в 2 кліка в додатку
-
и YoGiOh
-
хотя в монополию играла🤡
-
не во что никогда не играла, но готова учиться 😤
-
Добрий вечір) Підкажіть будь ласка, чи може особа 17 років самостійно виїхати в Канаду по CUEAT і там перебувати?
-
Документы все есть
-
Продам электровелосипед в идеальном состоянии, пользовался только 1.5 месяцев, брал в Калгарийском магазине DJ Ebikes, брал за 2500, продаю за 1800, стоимость такая из-за качества деталей и типа движка (mid drive вместо hub)
-
Ты ж по субботам работаешь?:-/