UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
По-перше не на ти а на ви будь ласка .
-
Кожна матуся прочитавши мою фразу про «деградування» зрозуміли мене та не радять читати книжки. Бо через 14 місяців недосипання, істерики та вередування дитини хочеться піти в соціум на роботу, відчувати себе людиною та розвиватись.
-
Ти диви,завівся😄
-
Доречі,цей умнік @stoner_ministry з перших і до останніх днів декрету, виховував і піклувався про дитину рівнозначно зі мною) Наш син пішов в садочок в 3 і ніхто не деградував. Ви принижаєте здатність чоловіків до виховання чи тільки "жінки зрозуміють" як це? Може для цього, все ж таки,варто розвиватись за можливістю і бажанням? Якщо ви тут не перший рік,то повинні розуміти як працює ця система з садочками. Або офіційно з 3 років,або збиратись групами і щось вигадувати. Що доволі ризиковано,як на мене. Варіанти завжди є
-
Це із розряду якщо б я запитала « що робити якщо хотілося до туалету?» по-моєму відповідь очевидна і сарказм тут доречний. Саме в цьому контексті однозначно є образа. Типу сидить вдома з дитиною нічого не робить тільки годує та миє дитину, а в вільний час скролить інфосміття. Я поставила запитання саме про садок тому що знаю що проблеми з місцями по всьому Калгарі. А мені порадили читати книги.
-
😄 Дякую. Я кажу, що ми були разом вдома. У чоловіка робота за комп'ютером, від нього можна відірватись. Я займалась хобі
-
Я бачу це сімейне разом з кимось сперечатись😅не маю бажання. Тобто ви кажете що ви разом сиділи три роки вдома без роботи?
-
Доброго дня! Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Начинку/фарш можете обрати самі: Пельмені - свинина, яловичина, курячий (20$ за 1кг) Вареники - картопля (18$ за 1кг) сир (20$ за 1кг) Для замовлення або питань пишіть в особисті Всім з радістю відповім!) 📍Можлива доставка до вашого дому - 10$ Але якщо замовлення більше 5 кг - ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНА Також можливий особистий відбір CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)
-
Бажаю знайти те, що вам потрібно, а не роздавати поради про повагу. Щасти
-
Блін т9 виправив
-
Хочу тему закрити. Мені три людини написало у особисті про садочки, дякую їм за допомогу. Ті що писали що рано відводити у садочок у рік та читати книги бажаю вам удачі та дійсно бажаю вам дізнатись як тут все працює. Чащобы уважно читали б то побесили що я писала що переїхала до Калгарі недавно. Тут де я жила до цього я була у черзі ще до народження дитини. На цьому все, бажаю навчитись поваги.