UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тогда та что ядерная справа? Или тоже?
-
Ну и от отопления зависит тоже. У нас обычные батареи:-)
-
www.calgarylockandsafe .com/post/job-fair-september-21-2023 Убрать пробел перед .com
-
Кто знает почему над Калгари вертолет уже минут 10 по кругу летает?:)
-
Бывает такое:-)
-
Кругов 30 уже навернул
-
Ну это нормально, может, траффик контроль, а может бандюков ищут каких-то
-
Всім привіт. Мені 20 років і я з України. Приїхав до Канади 2 місяці тому. За ці 2 місяці встиг попрацювати на moving company. Так як робота сезонна і скоро сезон буде підходити до кінця, то шукаю нову роботу. Маю водійське посвідчення категорія 5 full. Рівень англійської - мінімальна розмовна. Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію.
-
Кто посоветует что делать? На работе дали бумаги заполнить на страховку и бенефиты на дантиста, но вот думаю а зачем мне ещё одна страховка с бенефитами да ещё и за 200$ в месяц 🫤 кто как поступал у себя на работе с такими вот предложениями от работодателя?
-
СЛАВА ГОСПОДУ БОГУ НАШОМУ!!! Вибачаюсь дуже що можливо не по темі...Дуже прошу,будь ласка допоможіть,я не обман і тому подібне, кінчається бензин,та нас дуже підвели знайомі з грошима,навіть повертатися немає вже куди,а нам ще орієнтовно 850км їхати,на Закарпаття Іршавський район.А в кишені майже нуль.Ми їдемо сім'єю,в машині двоє дітей.Звернутися просто немає зараз до кого,а якщо хто і є,то також самі потребують допомоги,ми біженці із Херсонської області, .Будь ласка позичте хто скільки зможе на бензин,не кажучи вже про продукти харчування,взагалі десь 3-3.5 тисячі гривень потрібно на паливо щоб доїхати,та можливо хочаб на якісь мінімальні продукти в дорогу,бо не маємо взагалі нічого,малі голодні,нам зайвого не треба,і прошу допомоги як батько з повагою,розумію що не повинен був допустити такої ситуації,але зараз такий час що ніхто не може бути впевненим у якій саме ситуації може опинитися.Я обіцяю що поверну при першій змозі.Я правду пишу,розумію що можна подумати відразу,але ситуації різні бувають.Не залиште без уваги будь ласка.Треба можу відеодзвінком підтвердити,скину документи Чи що треба. Благаю.Ситуація безвихідна,дуже сподіваюся на добрих людей. +380990036634
-
Привіт усім, Знайомий канадець потребує 5 чоловіків, автомеханіків бажано, які розбираються в дизельних двигунах. Компанія велика, займається вантажівками, зарплата на початок 20-22 в залежності від досвіду(якщо є канадські сертифікати ставка від 28-30). На початку працювати потрібно буде з досвідченим працівником, щоб зрозуміти всю специфіку праці. З часом можна заробляти до 45 $. Якщо хтось зацікавлений, вишліть будь ласка резюме в приватні повідомлення.