UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Думал за бесплатно урвать😃
-
13 баксов за книгу, нашел
-
Норм, побочка от наркоты
-
Всім привіт! Прилітаю в Калгарі на початку листопада. Шукаю кімнату в жіночій компанії для довготривалої аренди, бажано мебльовану, не бейсмент. Може хтось з дівчат здає, або хоче здати, або знає тих, хто хоче здати, розгляну всі варіанти. Приїжджаю сама, без дітей та тварин. Охайна, товариська, поганих звичок нема, почуття гумору присутнє. :)
-
Вплине! В нашій родині work permit з такою позначкою отримала тільки я, чоловік та діти отримали без неї. Подалися на health card, дзвонили з голов ногою офісу у Едмонтоні, казали що треба переробити, ьо не маємо право ні на які бенефіти у майбутньому ( треба подавати на новий ворк перміт на сайті ircc.
-
Всім привіт, у нашій будівлі здається 1-bedroom, район Lower Mount Royal. Номер лендлорда +1 (403) 862-7143, Aman. Будь-ласка, мені не пишіть. Вона попросила поділитися, може кому треба з українців житло.
-
Мы давно в поиске, возможно на рынках. Видела только семена на посадку.
-
Коли робите фото товарів в магазині, щоб показати в чаті, будь-ласка, фотографуйте з ціною, якщо є🙌
-
Возможно, нам показалось, что очень похож
-
Тобто, в клініці мені потрібно звернутись до лікаря? Чи як мені його знайти?
-
Вам результаты на руки не будут выдавать. Все результаты обследований будут отправлены врачу, который дал вам направление и этот врач сам отправит ваши результаты в иммиграционные службы. Главное потом убедитесь, что этот врач получил все результаты и все отправил.