UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вопрос на засыпку. Куда обращаться и куда звонить если машину возможно эвакуировали машину?)
-
Добрый день,кто подскажет,как нужно делать страховку жилья перед заселением?
-
Продам два зимових комбінезона Розмір 104+6 в гарному стані без дефектів. Ціна по 30CAD кожен.
-
Доброго дня, шукаємо хлопця для того, щоб знімати 4 кімнатний будинок (повністю новий і у вас окрема кімната), фото-відіо в лс. Виходить 650 $ + комунальні з особи.
-
Дякую
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, яка вартість зробити ID карту в Registry? Дякую
-
Yooo ! Хочешь отримати нова хобі в сфері музики , стати реальним DJ Або прагнеш прокачати навички Просто напиши мені свою мрію в особисте 💌 , і я знаю що з нею робити 😌 З тебе бажання. З мене професійне обладнання та викладач з досвідом ( тобто я ) Атмосфера розвитку і сильне оточення , практика на інвентах .🪩 І звичайно , перше заняття яке я оплачую тобі сама 🏷️ Приходь навчатись в академію будь в теме 🎧
-
Yooo ! Хочешь отримати нова хобі в сфері музики , стати реальним DJ Або прагнеш прокачати навички Просто напиши мені свою мрію в особисте 💌 , і я знаю що з нею робити 😌 З тебе бажання. З мене професійне обладнання та викладач з досвідом ( тобто я ) Атмосфера розвитку і сильне оточення , практика на інвентах .🪩 І звичайно , перше заняття яке я оплачую тобі сама 🏷️ Приходь навчатись в академію будь в теме 🎧
-
Правила