UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам Honda Civic 2012 Пробіг 192 тисячі пробігу Чистий карфакс без ДТП та іншого (відправлю особисто) Двигун коробка ходова без нарікань, є тріщина на лобовому склі ( не заважає ) кузов не в ідеалі але нічого критичного Ціна 7500 на віддачу без торгів і так далі (ці авто з таким пробігом стартують від 10 тисяч тому цінуйте мій та свій час) Більш детально в особисті
-
У холодильникуу мене є справжній творог, який продається у Костко и Волмартє. Сфоткать?!
-
Ні, але дивіться тут
-
Добрий вечір, шукаю роботу: прибирання, розкладання товару, кухня, няня, вигулювання собак. Дякую
-
Жіночі Tomy Hilfiger. Стан буде хороший. Мені завеликі(. Повністю шкіряні як всередині, та і ззовні. 40 дол. Crescent heights.
-
Тут нет понятия "прописка", есть "регистрация". При подаче документов на получение ID укажете адрес родственников (желательно, чтобы они были с Вами в этот момент, чтобы показали свой ID). То же самое и в банке, и в других ситуациях. А как получите ID, все можете делать самостоятельно.
-
Світло так падало.
-
Лежали в коробці із зимовим взуттям і трохи прим'ялися. Там де ніби витерто, насправді все ок)
-
Тут всі телефони unlocked. Нема привʼязки к оператору. Де купити - ну apple в них на сайті, чи в епл сторі. А раз ви питаєте, то це явно андроід, бо хз де їх беруть, якщо це не з сімкою :) Костко продавав завжли мотороли і всякі lg наче бували. А так, будь який магазин електроніки має продавати - bestbuy, the source, або відділи елеутроніки в великих супермаркетах. Ну і ebay/amazon чи онлайн магазини виробників