UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🫶🫶🥹
-
Панки, рокери, металюги та всі інші злодії солідних музичних ґатунків! Знаю, що давно я вже нікого нікуди тут не запрошував, трохи випав з колії локальної сцени в Калгарі, але є шанс це змінити) Сьогодні в культовому олдскульному музичному клубі Vern's, що знаходиться в серці міста, буде вечір добротної панкухи і чогось поруч з тим плаваючим) 4 групешніки з Альберти, що будуть рубати всю ніч для мамкиних анархістів, панків і політичних невігласів! ZIP TIES Timber Fang The Okayest - hardcore punk/Political Crossover Thrash Berserker - punk/hardcore Два останні групешніки я особисто вже чув і знаю людей, м'ясо солідне, варте уваги. Тому хто шанує добротний панк, має 10 доллярів в кишені і не має чим зайнятися сьогодні ввечері - запрошую на годину 9-10 до клубу Vern's! З ким не знайомі - познайомимося, а з ким знаємося - буду радий бачити!
-
Добрый день, наступает зимний сезон. Я слышал тут есть места где можно по дешевке куртку хорошую взять, никто не знает? Обошел весь southcentre mall - либо барахло либо 1000+ баксов вынь да полож
-
Ищу сожителя/сожительницу для совместного снятия студии/ван бедрума возле (в километре-двух) от 638 17 Ave SW, Calgary, AB T2S 0B4 (Тусовочный даунтаун 17 Ave). бюджет квартирки до 1500 (обсуждаемо). О тебе: Нормальный человек с творческим уклоном: Панки, хиппи и прочие эльфы приветствуются. О себе: 23 года, нынче работаю на кухне, до Канады - организовывал гонзо экскурсии, ивенты и пытался в онлайн бизнес. Каждые выхи катаюсь в горы, каждый вечер играю в кампупер. Люблю смотреть в трубу на звезды и играть в настольные игры. В целом довольно гиковатый и спокойный парень, но всегда готов взять вел и проехать 200 км.
-
Якщо є хто зацікавлений в покупці авто нового чи б/у через дилер шип - напишіть мені в особисті
-
Всем привет 🫡 Кто разбирается в фотоаппаратах📸 есть напишите в личные сообщения есть пару вопросов 🤳
-
Приветствую! Ребята есть ли кто из энергетиков, строительство, ремонт обслуживание высоковольтных подстанций? Если есть пишите в личные сообщения!
-
Удалил, перенес в пошук работы, сорри
-
хто має особистий номер Попова? напишіть в особисті , будь ласка, дуже треба. Знаю що він дає і забула на прийомі запитати ,дуже дуже потрібно
-
Всім привіт. Шукаю GYM де можна користуватися знижкою Recreation pass... ??? Наприклад в anytime fitness мені сказали що вони не надають знижки...
-
Це тільки в цій мережі ? Не в курсі?:)
-
Дякую