UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго ранку) а можна мене в цей чат? дякую❤️
-
Доброго дня підскажіть як можно зробити перевод грошей с канадського банку банк CIBS на гривні на картку Приватбанка? Дякую
-
И мне пожалуйста 🙏
-
Люди! Кого я випадково видалила з батьківського чату? Вибачаюсь, видаляла нічних ботів і телефон підвиснув. Будьласка напишіть!
-
дивитися там де заявка на візу куавєт, чи десь в іншому місці?
-
Я проходила з родиною. Він з'явиться у системі через 2+ тижні, то робити треба заздалегідь
-
хтось проходив медогляд у європі? порила вже чат, але не знайшла відповідь, чи десь відображається цей пройдений заздалегідь медогляд, чи це вже потім при отриманні ворк перміта стає зрозуміло?
-
hey, i'm alive!
-
Бот не умеет с полезные и откровенный спам, можно в личку кому-то из нас скинуть, мы закинем в группу
-
Тааааак, подивимося що там у нас сьогодні є цікавого: 17:30 2022.12 Блискавичні розмови Зустріч зі штучного інтелекту в Калгарі 18:15 Роль технологій у економіці та те, як ми створюємо надійну технологічну екосистему Приєднуйтесь до нас на вечір жвавої розмови з Джен Люсьє, віце-президентом із розвитку Platform Calgary, обговорюючи технологічний сектор Калгарі
-
Дякую!!!
-
Привіт! Скажіть, будь ласка, чи можна перевести гроші з Канади в Чехію, з картки на картку? І як? Дякую!!!