UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Уже не принимают украинский стаж
-
Fb, nextdoor
-
Фб, nextdoor
-
Проверить - везде, покрывают ли - не уверен, но раз очки покрывают, возможно и на линзы есть какая-то сумма
-
Вітаю. Я мав досвід. Зразу, якщо везти в салоні літака: має бути м'яка переноска + тваринка в любому випадку буде летіти не звами, а її поставлять в спеціальну нішу ( для цього і потрібна м'яка переноска, бо звичайна туди просто не поміщається). Як зі свого досвіду то краще купити CARGO. Для тварини буде стрес в любому випадку, а в пластиковій переносні їй буде зручніше. Головне не годувати, перед вильотом - води, і в переноску покласти те на чому вона спить. Через пару годин після прильоту буде як звичайна.
-
Привет , хотела бы узнать в какой клинике можно бесплатно проверить зрение благодаря бенефитной карточке которую дают украинцам и покрывает ли она покупку линз?
-
Вітаю. Підкажіть, де найдешевше можливо пройти медогляд?
-
звідки ви тоді це взяли? Можна і після черг запізнитися (в "дюдіхрі" гав ловити). А категоричність взяв з власного досвіду з майже 250 стиковками в різних аеропортах. Якщо у вас коротка стиковка і авіакомпанія бачить черги, то організують швидкий трансфер.
-
ви особисто через черги не встигали на рейс?
-
Идете в аптеку которая ближе всего вам и спрашиваете есть ли то лекарство которое вам нужно и может ли аптекарь его вам выписать. Большинство из них выписывают.
-
это ещё нужно знать в какой аптеке сидит аптекарь. я написал сначала о примере с ближайшей клиникой.
-
Друзі , Вітаю👋🏻Я пропоную Вам вивчення англійської мови СУПЕР СУЧАСНО!!! Хочете дізнатися чим ми відрізняємося від звичайних онлайн курсів, де ви самі проходите урок, а лиш після у вас є контакт з вчителем? Тоді, погнали💥 Пропоную ІНДИВІДУАЛЬНІ заняття , які Вам складає вчитель ПОВНІСТЮ за вашим рівнем та за вашими побажаннями🔥Це вивчення англійської по фільмах, серіалах, новинах та подіях. ОСНОВНИЙ АКЦЕНТ- говоріння. Викладачами є носії мови, та програму складають на основі вимог Cambridge, Oxford🫣Навчатися можуть як діти, так і дорослі. БЕЗКОШТОВНЕ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ.Триває дві години, підлаштовуємося під ваш графік, визначаємо ваш рівень. Якщо зацікавило, то пиши в особисті повідомлення!!🫶🏻
-
Ripe tomato pizza Mardaloop