UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам чайник Друзі подарували ще один 😃 25 CAN
-
Ого… Дуже дякую
-
Всім привіт. У мене дивне питання, але можливо хтось знає. Чи можно відправити посилку з України в Канаду з живими рослинами (кактуси та сукуленти, їх легко пакувати). Дуже багато екземплярів, у мене колекція. Хочеться якось її перевезти теж, коли сама переїду.
-
Доброго дня всім, шукаю ЮРИСТА, який має: Досвід у сфері корпоративного права та бізнес-консультацій. Знання місцевого законодавства та вимог в Альберті. Відповідність у веденні конфіденційної інформації. шукаю саме нашу людину, але якщо маєте контакт хорошого канадського юриста теж буду вдячний.
-
youtube.com/shorts/7u4-FtZfyfk?si=AY_o9ILVkdo0wq3b
-
Привіт! Є кімната для дівчини з 1 листопада. Живуть ще 2 дівчини. Кімната без меблів. Решта будинку обладнана) спільна велика зала та кухня. Є своє лаундрі для зберігання речей з пралкою та сушаркою. До центральної бібліотеки 20-25 хвилин автобусом.Поруч все необхідне. 650₴/ місяць( з комунальними) 500 депозит.
-
uujobs.ca
-
Пошук
-
Достаточно много украинцев уже нашли работы и не только на стройках, но и в других сферах. Но большая просьба ко всем - давайте быть как индусы и помогать друг другу) Как это сделать? вот работаете вы на ресепшн и приходит к вам украинец спрашивать про работу в этой же компании, можно ведь разговориться с человеком, понять как и что и взять на себя инициативу и посоветовать его своему руководству. На каком-то мероприятии также - познакомились, запишите контакт, вдруг у вас вакансия появится. Пока из своего опыта вижу, что те же индусы или канадцы охотнее идут на контакт и стараются помочь. Можем потренироваться на моей кандидатуре)) Я - воспитанный образованный человек и специалист. Хороший английский, высшее образование, опыт в туризме, ивентах, продажах, администрировании, отелях. Если вы из подобной или другой офисной сферы, давайте встречаться на кофе, возможно, вам приятно будет меня порекомендовать вашему работодателю)
-
Бімба, дякую
-
Валідна 5 років здається
-
Всім привіт. Маю питання. Якщо зробити евалюацію диплому зараз, а подаватися на ПМЖ пізніше Все буде ок? Чи має ця верифікація диплому якісь терміни придатності?
-
Шукаю роботу клінінг!!! Може хтось знає щоє десь ваканція? Допоможіть! Підкажіть!