UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
📢WTS / SELLING BANK ACCS📢 🔥Extensive range of banking services 🔥 ➡️Revolut Personal / Business ➡️Wise personal / Business ➡️Bunq ➡️N26 ➡️Vivid ➡️Payoneer personal / business ➡️Stripe personal / organization ➡️Skrill ➡️Square up ➡️iCard ➡️ING ➡️DKB ➡️Openbank ➡️BNP Paribas 📢We also work to order📢 ➡️Contact in profile description⬅️
-
Всім привіт у мене для вас Гарна новина🤗 Українці організовують Техно Рейв 13 жовтня🔗 так та це вечірка темної музики і для справжніх поціновувачів особливо для тих хто приїхав з Європи і вже скучив за нормальними вечірками наша засновниця її звуть Стела вона з України раніше вона організовувала Техно Рейви в Грузії і ось вона зібрала свою команду любителів техно музики хочеш приєднатися і підримати Украінців тодв пиши мені в особисте 🖤🔗 Коли ?вже в цю п'ятницю😱 Location📍4005.9 ST Calgary AB
-
🇪🇺Im sell Europe Bank Accounts🇪🇺 wts 🇬🇧United Kingdom: 🏦 Barclays Bank 🏦 Virgin Money 🏦 Chase Danske Bank 🏦 HSBC 🏦 Lloyds Bank 🇩🇪Germany: 🏦 ING Bank 🏦 Targobank 🏦 Post Bank 🏦 Sparkasse Bank 🏦 DKB Bank 🏦 Commerz Bank 🏦 Deutsche Bank 🏦 Unicredit Bank 🏦 N26 🏦 VolksBank Contact and reviews in my profile description
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop [ Personal | Business ] Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Revolut | Wise Western Union PayPal | Stripe Instant Plaid BNP Paribas QuickBooks Santander Raiffeisen UniCredit WhatsApp +48694021440
-
Если у вас частная страховка или страховка от работодателя- она покрывает расходы на массаж у RMT ( registered massage therapist). Покрывается N-сумма в год. Если у вас карта бенефит.для украинцев- массаж не покрывается. Направление от врача не нужно. Просто записываетесь в любой массажный салон удобный вам ✅
-
Мій пост про пошук роботи ніяким чином не дискредитує і не зачіпає війну в моїй рідній країні. Не знаю чому вас так тригерить словосполучення «щасливий збіг обставин» яке відноситься тільки до того що я можу працювати на якусь фірму По моєму ваші нерви в мою сторону притягнуті за вуха і ви краще б зосередились на своїх проблемах ніж придиралися до слів
-
Он 3.5 года до этого в Штатах работал. Вы невнимательно читаете.
-
www.facebook.com/marketplace/item/864050378703457/?mibextid=dXMIcH Гарна ціна
-
Чекаю скрін де сказано «я за щасливих обставин в Канаді». Ви ж явно бачите що словосполучення «щасливий збіг обставин» це ні що більше частина речення після коми і має відношення тільки до того що хтось шукає диспетчера, а тут є я. Чому я маю пояснювати такі прості речі? На цьому обговорення можна вважати завершеним.
-
Я ще трохи деградую і граю
-
Що вам заважає додати картку в пейпал і мати 7$?