UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, будь ласка підскажіть хто знає, бо в сльозах вже 30 хвилин і взагалі не знаю, що тепер робити. Я закінчила 11 класів школи в Ураїні і вже все відправила WES, сьогодні прийшли результати від них, виявляється що 11 класів вищої школи вони прирівнюють до Secondary school diploma, а щоб податись на Alberta Opportunity Steam має бути high school diploma мінімум за канадськими мірками. Хто знає що робити в такій ситуації? Буду дуже вдячна на відповідь
-
Кеди DC, купувала доньці, але нога виросла( Віддам за $25 Без фірмової коробки.
-
6700Cad 2011 156000 Росход 7-8 литров В очень хорошем состоянии Обслуженна мотор коробка ходовке в идеале Поменяна магнитола с динамиками,затонирована,все жидкостя термостат,лобовое стекло,стоит уже на зимней резине,сел и поехал + отдам ещё титаны на резине лето Обращайтесь в личку Всем хорошего дня и удачных продаж
-
Работа:-(
-
Добрий день. Шукаю роботу : клінінг, склади, заводи, посудомийка. Мови незнаю, але записана на тести. Буду вдячна за інформацію, напишіть в особисті повідомлення. В Україні працювала перукарем чоловічого залу. Дякую
-
В « Переліт до Канади» 8.14 , В’ячеслав , за вчора.
-
www.instagram.com/reel/CvNUVdbNNaZ/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
-
Простите)))
-
Якщо диплом двома мовами то тільки на перекладі зекономите, все інше потрібно робити як і всім. Якщо додаток не двомовний, то його потрібно перекласти.