UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Може хтось знає роботи на фермах поблизу Калгарі?
-
так є, пишіть сюди [email protected]
-
Дівчата привіт! 🌸 До групи по high heels шукаю красунь, які хочуть стати ще більш жіночними! 🏢 Місце проведення: Code Dance Studio (618 36 Ave NE, Calgary) 🗓 Графік занять: - Середа: 8:00 pm - 9:00 pm - Неділя: 8:00 pm - 9:00 pm Вік учасниць: з 15 років і старше - без обмежень! Важливо мати бажання та терпіння для вивчення мистецтва танцю на підборах. Маю 4,5 роки досвіду роботи з різними віковими групами та 17 років досвіду у танцях. Моя освіта - випускниця КНУКіМ, спеціальність: сучасна хореографія. 💃🏻Група призначена для всіх і пропонує різноманітну програму та хореографію, яку інструктор самостійно створює. Якщо вас зацікавила можливість вивчення high heels dance, не соромтеся писати мені в особисті повідомлення 🤍. Докладніше про заняття можна знайти в моєму Instagram: 📷 instagram.com/virgossa.n?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Приєднуйтеся і відкрийте для себе чарівний світ high heels dance! 💃👠
-
want to buy WTB Ready fully verified bank account - Wise (only old with old with transactions) - Revolut Personal - Stripe Business (only old with old with transactions) - Cash App - Kraken (already funded with card) - Tide - CashPlus - CountingUp - Monese - Monzo - Barclays - Lloyds - Metro - Starling
-
Доброго дня. Прилітаю 29.10. Сім'я: 2 дорослих та 2 дітей. Допоможіть, будь ласка, з пошуком житла.
-
Сдается комната в просторной и теплой двубедрумной квартире в центре Калгари - Down Town (8th Street SW). Есть все необходимое: большая кладовая для хранения вещей, холодильник, микроволновка, посудомоечная машина, мультиварка, кофеварка, спортзал (на этаже). Близость к CTrain и автобусам (2 мин. пешком). В квартире живет семейная пара и порядочный, чистоплотный кот (не доставляет хлопот). Стоимость: 1095$ + 50-60$ (электроэнергия, интернет, страховка). Вода и отопление входит в стоимость аренды. Заехать можно сразу после заключения контракта!!! P.S. по всем интересующим вопросам писать в ЛС.
-
Продам зимовий костюм 146/152 в дуже гарному стані. 30$ Забрати можна 15Ave Sw