UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У вас не фікс тариф був? Енмакс дає можливість зафіксувати тарифи на 5 років
-
Вчора знайшла такий, але ще не відкривали.
-
В волмарте, десь 14 доларів
-
Всім привіт здається кімната з 22 числа район Dover Glen ціна 600$ договір на 6 місяців оплата за перший та останній місяць в будинку проживає 4 українців кімната не супер велика але для 1 хлопця чи дівчини підійде пишіть мені в пп з’єднаю вас з власником
-
uujobs.ca @uu_jobs tbd
-
В Баше бачила, але давненько .
-
Всім привіт.✅Шукаю роботу✅ 🔥РОЗГЛЯНУ БУДЬ-ЯКІ варіанти🔥 продавцем в магазині, на складі, помічником на кухні, офісним працівником, клінінг. Маю досвід у бухгалтерії 12 років, продажах одягу та взуття, реалізації пожежного обладнання. Вмію готувати і прибирати) Можливо хтось може допомогти. ЧИ ЗНАЄ де є відкриті вакансії Буду вдячна за допомогу 🌈🌈
-
Лондрі загальна на 1 поверсі, як у всіх Boardwalk – якщо це комусь важливо знати
-
Всім хай. У нашому будинку Boardwalk по 16 авеню є вільні квартири. З 1 листопада буде вільна 2х бедрумна, фулл реновейтед Ціна, здається, 1979$ на місяць - але краще ще раз уточнити Також з грудня буде вільна 1бед+ден. Ціну не знаю. По моїй рефералці обидва отримаємо бонуси, пишіть в ПП, кому цікаво - дам інфу, коли можна підійти до менеджера.