UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І це я ціни вже заокруглила з податком 😂
-
Здравствуйте, не подскажете пожалуйста, нужен ли лист от социального работника для fair entry. Можно ли подать заявку без листа?
-
Доброго дня, питання по PR. Родина приїхала в Калгарі по CUAET в березні 2023. Чоловік (я) працював більше 10 років Project Manager в галузі power engineering. Безперервний робочий стаж. Є підтвердження від роботодавців. По приїзду в Калгарі не зміг знайти роботу майже 4 місяці. Зараз працюю також на той самій посаді як і раніше та в тій же галузі. Працюю вже 3 місяці. Чи можна вже зараз подавати документи на PR якщо в тебе не змінилася професія та посада? Дивився на NOC. Начебто TEER 0, NOC 20010 engineering managers повинен підійти. Чи потрібно буде здавати тест англійської мови в даному випадку? Якщо в когось був такий кейс будь ласка напишіть. Або якщо хтось знає яка процедура по цій програмі. Дякую!
-
Спасибо)
-
Добрый день, может ли кто-то посоветовать семейного врача, принимающего новых пациентов? Предпочтительно недалеко от центра
-
Подивіться чи ваша професія і роботодавець підходять під умови Alberta Tech Path, якщо підходять можна подаватись. За Alberta opportunity stream не можу сказати. Англійську здавати в будь якому випадку, тільки для тех пас має бути не нижче 7 по всіх критеріях.
-
И посмотри, что сейчас с миром происходит:-)
-
Триває реєстрація на курс з вивчення англійської мови Survival English на період з 30 жовтня по 10 листопада 2023 р. Щоб зареєструватися, перейдіть будь ласка за посиланням docs.google.com/forms/d/14E7QtX3uWQUQEpDyUUYfT_MUv0lDCR37mEZLK2iJLqM/edit Ви отримаєте підтвердження реєстрації впродовж 72 год після заповнення заявки. Просимо зауважити, що лист може потрапити в спам.
-
Ну я всегда про этого человека думаю, что он перепродаёт🤷
-
Это ирония, проехали флуд:)
-
@stoner_ministry
-
Дякую. Десь чув що якщо без зміни професії так можна не здавати англійську мову