UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І справка о не судимості може показати що не судим
-
Якщо подумати то всі стоять на військову обліку ), якщо є військовий квиток то там є штамп після служби що стоїть на обліку .
-
300 bucks
-
Добрий день, є таке питання, якщо у мене на роботі є такая машина для postage, то, відправляючи поштою документи для довідки про несудимість, можна ж зробити самій "передплачений" конверт, чи потрібно обов'язково через Canada Post робити та покупати їх конверт там?
-
З елементами борьби 🤯
-
Думаю що це фейк
-
Ось тепер зрозумів
-
У мене була додаткова перевірка коли чекав візу, я служив на контракті в ДПСУ
-
Це не фейк. Я знаю такий випадок причом по жінці, бо вона була на службі працювала дуже давно в армії. Звісно довідка показує, але якщо людина була в армії (мобілізована, контракт), то будуть додаткові перевірки. Це і консультанти кажуть і я знаю два випадки додаткових перевірок саме по мвд/армія
-
Welcome to the club
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка , можливо в когось була така теж проблема . Прийшла бенефіт карта з помилкою в прізвищі, хоча хелс карта з правильними даними та і заповнила теж все вірно ( перевірила декілька разів ) Дивлюсь id все збігається але помилка є . Звертатися на сайт чи телефонувати до них чи йти знову в реджестрі? Дякую