UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
www.facebook.com/groups/UkrainiansofCalgary/permalink/3518410415039366/?mibextid=Nif5oz
-
Ні, але треба ж якось довести що ти працюєш саме на такій посаді яка кваліфікується для ее)
-
Віддам речі, Starbucks 14 st SW Куртка чорна і червона розмір м, чорна до -10 окей, стан чудовий; червона до -25 гріє, повідлітали кнопки. Черевики 39 розмір, устілка 25.5, при легкому морозі нормально, трохи пошкрябаний дермантин. Шапка і рукавички без пальців
-
Я набирав менеджера, він сказав дзвонити на гарячу лінію, дзвоню по пів години не відповідають нажаль.
-
Дякуємо @Vlada_Slizko за компетентну допомогу. Рекомендуємо 👍
-
А хіба там є поварі? Мені здається, що ні 😅
-
Швидше буде
-
Наберіть свій банк
-
привіт. Чи реально відмінити е-трансфер? Скинув гроші за товар на маркет плейсі, 99% це скам. Транзакція в процесі, але я чомусь не можу відмінити її. Може підкажете щось.
-
600 cad отдам за все Покупал новые тумбочки 200 Кровать 550cad Матрас 450 cad
-
банк Україномовні чи російськомовні працівники банків 1. ВМО 6550 Macleod Trail SW, Calgary, AB T2H 0K6( рос мова) 2. ТD bank, 69 Shawville Blvd SE ( Родіка)(рос.мова) 3. CIBC, 19587 Seton Cres SE,unit 600 ( Marinela Bazavan) (укр.мова) 4. BMO 727 17 Ave SW, Irakli Tsotsoria 5. 706 17 Ave SW, Calgary, AB T2S 0B7, Канада. Servus 6 BMO Bank of Montreal (403) 261-9550 maps.app.goo.gl/fPEULQ7hw1wEXZFc9 Ще є в центрі , в банку BMO україномовна жінка, правда не пам'ятаю ім'я її. Ось адреса банку
-
Так, писав.
-
Я нз , він щось моррозить , що у нього трали з доступом до додатку або банк аккаунту.
-
6000 cad 2011 156000 Росход 7-8 литров В очень хорошем состоянии Обслуженна мотор коробка ходовке в идеале Поменяна магнитола с динамиками,затонирована,все жидкостя термостат,лобовое стекло,стоит уже на зимней резине,сел и поехал + отдам ещё титаны на резине лето Обращайтесь в личку Всем хорошего дня и удачных продаж