UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Район Westbrook
-
Скільки має пройти часу у Канаді, щоб купувати речі у розстрочку (financing)? Мені учора у best buy сказали, що мінімум рік, а то і два, щоб спочатку побудувати кредіт хісторі.
-
Все купувала тут.
-
Товар був менше 500 доларів. І я маю ці гроші, і на кредитній карті є нормальний ліміт. Хотів зробити задля побудови кредитної історії, але відмова була миттєва. Можливо, залежить від магазину і фінансової установи, яка з ним працює.
-
Додам свою думку як технічний спеціаліст. Одразу, я не працюю тут в шавах телусах. Якщо просадка швидкості лише у якийсь вечірній час то це проблема на кабелю 100% Це проблема роутера сплітера що йде слідуючим (площадка поверху, будинку) за вашим (в квартирі). Будинок багатоквартирний? Якщо 5-10 весь будинок то роутер-сплітер один і він йде після стовба. Я б з'ясував 2 питання. Хто власник кабелю в стінах лорд чи провайдер. І з сусідом, як у нього ввечері інет. В ідеалі ввечері тимчасово увімкнутись на його вайфай своїм обладнанням у проблемний вечірній час. Якщо проблема зникла то це кабель в стіні (від роутера-сплітера на площадці).
-
В хлібі, але з краєчку, де не дешевий хліб.
-
Люблю цей, Суперстор.
-
Электро горілка (використовував декілька разів для розпалу вуглів). - 15$ ціна такої самої нової 30$
-
- лавка 90$ в хорошому стані (ціна нової 225$) - брусья 40$
-
Разом зі стойкою 170$, гантелі від 5 до 25lbs
-
Кальян Cloudi 100$, купляв новим в районі 170$
-
Привіт, якщо комусь не хочеться сидіти вдома то пропоную вийти на каву ближче до вечора
-
Дякую🤗
-
Девушка сдает комнату (вас будет двое) в двухкомнатной квартире Calgary SE район Legacy с отдельной ванной и подземным паркингом. Цена 900 cad/мес плюс утилиты ~60-80 cad. Депозит 900 cad. Посмотреть можно до 24 ноября. Я съезжаю 1 декабря, доступна с 14 декабря