UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вибачаюсь за затримку, займались приведенням в порядок салону автобусу, до позньої ночі. Це заняло набагато більше часу, чим ми планували, враховуючи його величезні габарити. Тільки розїзжсемось з мийки... Завтра в першій половині дня все зробимо. Перевірте щоб були зроблени всі умови конкурсу ( вступити в 2 групи, та репост в FB)
-
Без мата и оскорблений
-
3.5 години пройшло. Було б добре написати хоча б якесь коротке повідомлення, щоб попередити про затримку або перенесення. Дехто міг чекати саме о 20:00 розіграшу, щоб дізнатись результати.
-
Всем привет и хорошего дня 🫡😊 📎#seling #case #macbook #ipad #iphone 🛒 - по 10$ 💠- Район SE 💠-Чехли для ваших девайсов,MacBook Air 13” ,iPhone 11promax, IPad mini 6 gen ,Pixel 4a +защитное стекло (больше фото пишите в лс) 💠- Calgary #MacBookAir13 #iPhone11promax #IPadmini6gen #Pixel4a
-
скажите, пожалуйста, если виза уже получена по КУАЕТ, можно ли по ней въехать в Канаду после 31.03.24? я понимаю, что не будет помощи в 3000cad! - вопрос именно во въезде ведь изначально писали, что виза даётся на срок действия паспорта, а сейчас читаю "украинцы и члены их семей смогут до 15 июля 2023 года подать заявление на получение визы CUAET за рубежом бесплатно, а каждый владелец такой визы сможет отправиться в Канаду до 31 марта 2024 года включительно."
-
На сайте Альберты, где вся информация для украинцев. Напишите письмо по указанному имейлу.
-
Я знайшла клініки біля мене, де доктор приймає нових пацієнтів, поїхала туди і там мене записали на апойнтмент і через 3 міс очікування у мене є сімейний лікар. Рккомендую саме їхати в клініку. albertafindadoctor.ca
-
Здравствуйте. У нас нигде не просили при регистрации в саду и в школе (было ещё 5 лет ребенку, ходил в киндергарден). Через два мес после посещения школы только попросили прививки, но нам пришлось переехать и мы их не успели дать. А в новой школе с сентября пока никто не просил. Даже family doctor не просила, пока я сама не спросила, она сказала "ну принесите", типа ей так надо 😅 Ребенку 6 лет.
-
Въехать сможете, потому как виза уже вклеена. Но получить преимущества программы включая разрешение на работу не получится.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚑🚑🚑🚑🚑🚑ТЕРМІНОВО!!! ТЕРМІНОВО!!! ТЕРМІНОВО!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 БЛАГАЄМО!!! БЛАГАЄМО!!! БЛАГАЄМО!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 У нашого Андрійка, знову дуже складна операція. Його стан, дуже погіршується!!! А збір майже стоїть на місці. Коштів не вистачає катастрофічно,і часу фактично немає. Без Вас,ми з родиною зовсім безсилі!!! 🚨🚨🚨🚨⚡⚡⚡⚡МОЛИМО,Вас,не відверніться. ДОПОМОЖІТЬ!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏⚡⚡⚡ Навіть кілька гривень відіграють важливу роль. Допоможіть молитвою, репостом!!!! Хто,чим може!!! Заради всього святого!!! Врятувати діткам батька!!! Він захищав Всіх Нас!!!! Навіть 20,50 чи 100 гривень можуть відігравати важливу роль у спасінні молодого життя. ПОДАРУЙТЕ ЖИТТЯ 5355280016459669 Карта матері. Світлана Гриценко Номер телефону матері 0638323066 Проявіть Співчуття ВІН ЗА ВАС ВІДДАВАВ ЖИТТЯ НА ПЕРЕДОВІЙ .
-
Ecли у кoгo имeетcя интepec на дoп.вaканcию (удaлённая ocнoва). от 630 eвpо зa 1 нeделю. Oт 3 до 8 чacов в сeти. Пишите