UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
я віз більше 10к кешем. І нічого. Заповнив при в’їзді декаларацію, що є більше 10к, вони перерахували суму, поставив підпис і відпустили без будб яких питань. Ви можете везти і 100к, це не заборонено і податки не платите
-
Доступний до оренди 3 bedroom basement Ціна 1700 CAD +50% utilities Доступний до заїзду вже Локація - 208 Sandarac Place NW
-
Вона по трошки закінчується, якби не подув чінук вже закінчилась би) по декілька пар в кожному розмірі лишилось. До речі, великий комплімент українцям, просто золоті люди. Конверсія приблизно 80% на 10 запитань, вісім людей приїхали як обіцяли. З канадцями конверсія 25% з індусами-5%. Я не жартую, на п'ятдесят запитань приїхав один добрий чоловік😂
-
Таак Я про це і питаю Шо робити з умовними 10к, шоб потім не забрали звідти 18% + 1.5% збору до військового фонду))
-
Напевно про 100к трошки голосно сказано Але за свій досвід дякую
-
Я перестала розуміти питання) вас цікавить податок в Канаді чи в Україні? В Канаді немає 18% и військовий фонд. Якшо ви питаєте як вввезти гроші в Канаду і що з ними потім робити-вище все правильно написали. Дохід отриманий до набуття канадського резидентства не оподатковується. Якшо ввозите кеш більше 10 тис-декларація. Декларуєте при в’їзді (кеш) в кіосках
-
-
Гарне питання. 1. В договорі буде реальна сумма? 2. Ви вже давно в Канаді-податок? 3. Що значить висилають? Щоб їх вислати потрібно спочатку покласти на рахунок в Європі? Не вестерн юніон же? Хто покладе, з чого рахунку вам відправлять (покупець і відправник не збігаються). Питань дофіга(