UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да, вполне. Был страховой случай после града. Предлагали всё починить за три дня и на это время бесплатно давали подменную машину. Но я взял деньги ~70% от стоимости машины, потому что там этих вмятин особо и не видно если не присматриваться вблизи с фонариком 😅
-
Добрый день подскажите пожалуйста может кто либо отдает или продает автокресла для деток 4+
-
Олдскулы свело
-
Репер Snoop Dogg оголосив, що кидає курити марихуану! «Після довгих роздумів та розмов із сім'єю я вирішив кинути палити. Будь ласка, поважайте мою конфіденційність у цей період», -- написав він в Instagram. Все б нічого, але Снуп та марихуана були нерозривно пов'язані протягом десятиліть кар'єри.
-
Добрий день! Буду дуже вдячна, якщо хтось може підказати з приводу job offer для подачі на PR: якщо коли я починала працювати умови контракту були одні, а зараз, коли буду подаватися на PR інші, але у того ж роботодавця, чи оформлювати job offer по новому, чи надавати той, який видали спочатку? Чи мені треба попросити роботодавця зробити новий і тільки його подавати? P.S. Зміни відбулися в годинах роботи і в зп.
-
Подаєте джоб офер, який був на початку. Ваші актуальні години і зп роботодавець вказує у референс летер.
-
Главное, чтоб не Партурнакса😢
-
Да, благодарю!