UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
И если надо сделать загранпаспорт для визы, дайте пожалуйста знать где можно сделать быстро Моя семья пока в Нидерландах.
-
Привет ,Мы подали заявку на ускоренную визу через ircc, но у моей семьи нет заграничного паспорта, пожалуйста, сообщите, как я могу получить визу для своей семьи без паспорта.
-
А головну ялинку вже поставили? Чи та біля ковзанки і є центральна? Хто був на ярмарках,поділіться фото ,будь ласка, чи варто туди їхати
-
Та хто його знає😁,я ж погано розумію
-
? Не зрозуміла питання
-
😂 тепер я розумію як виглядає моя англійська через транслейтер
-
Значить залежить від контракту. У нас було написано скільки треба заплатити через 24 міс, щоб тел. Забрати собі. Контракт Телус. По Файдо точно не пам'ятаю
-
Скорее всего Health card
-
Та чоловік також в червні всі зубы повірив ,пролікував,рентген круговий робили. Приїхав сюди і через 2 місяця заболів зуб. Поїхав в емерженсі, а там йому таблетки виписали від болю і антибіотики. Мучився тиждень,взагалі не спав. В результаті вирвали((
-
Мой муж мастер спорта по киокошункай карате. Тоже хочет тут начать заниматься. Напишите в личку, может скооперируетесь.
-
Мелатонін теж може давати яскраві сни та кошмари. Мені 3 мг мелатоніну було дуже багато, були важкі насищенні сни, тому купляла 3 мг в таблетках і приймала половинку.
-
Накидайте будь ласка 🧡 Є надія, що це запалення від вуха або від морозу нерв. Бо місяць тому я перевіряла зуби в стоматолога, а два місяці до того все лікувала і робили знімок.
-
Я думаю ,що все від офіцера залежить. Тут аналогічно. Одним дітям видають візітор рекорд,іншим такого ж віку стаді перміт. Деяким і стаді,і ворк. На якого офіцера попасти
-
Понятно. Тогда странно. Но нам всем ещё в начале апреля вклеили на 3 года,а не до конца действия паспорта. В Анкаре