UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня всім! Під скажіть будь ласка, як можна записатися у наше консульство у Едмонтоні ? По онлайн запису слотів немає до кінця 2024 року і це дуже дивно…. Додзвонитися теж дуже важко. Цікавить нотаріальні послуги. Може хтось натикався на таку проблему і зміг її вирішити. Буду вдячна за відповідь ! 🙏
-
Інформація достовірна. Залежить від локації, ціни і вашого вибору. Перед тим як обирати, треба питати на яку суму можете обирати оправу та скло- скільки коштує мед екзамен. Розпитавши все і знаючи суму, можете обрати і розуміти чи треба доплачувати чи обрати інші опції.
-
Юлиана кстати до сих пор есть в чате
-
Всё что нужно знать о воинах света, воинах добра))
-
в мене є чудова, але в Ейрдрі. Вони покривають все... і навіть трошки більше... і оправи можна обрати не тільки найпростіщі, а які хочеш - optima eyeware and optometry. Вони відкрили локацію в Калгарі також в NW, але там тільки з 28 листопада офтальмолог працювати буде. Дуже рекомендую і є там люди які розмовлять укр)
-
Думаю нет, судьба пусть подарит, а я поиграю в Тарков
-
А это кто они ?
-
Ви перевіряли і отримували окуляри по рекомендації яку я написала ? Чи загалом про те , що можна отримати по бенефітам? Я запитувала, на що сказали , що тільки огляд , а оправа не безкоштовна. В рекомендації написано «все безкоштовно» і ліміт 250 , але по факту не так все, тому і написала в групу.
-
✈️Запланований рейс з України. Потрібно: 🔋 Стіки для айкос/гло (heets/neо/fііt) 🩹 Сигарети (будь-якої марки) 🧪 Ельф бари (палочки, рідкі, кальян) 🌡️ Ліки (рецептні / не рецептні) 📱 Техніку (побутову, смартфони, ноутбуки, гаджети, периферію) 💋 Косметику, філери, ботокс Особисті повідомлення для замовлення 📝.
-
В спорте за вчера в 17.12
-
Немудрено, что у тебя девушки нет
-
Да пару дам из чата Нередко видел их срачи за права животных и вообще всех угнетённых