UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я только что там зарегестрировалась. Получила уведомление, что код придет на физ почту через 10 дней и тогда будет доступно больше услуг. Или эта функция доступна сразу? Но, как бы там не было, у сестры нет аккаунта. А завести его можно, насколько я поняла, подтвердив id.
-
Поняла. Дело в том, что 27 июня истекают 3 мес. Поэтому я воспользуюсь советом @am0nshi ,и, как принсипл апликант,отправлю медикал ircc через форму на сайт.
-
Продаю все що на фото ❗️ Можу привезти сьогодні ввечері в центр на SunnySide 🚗 - кемпінговий набір (ліхтар і посуд) не користувалися $35 - міні шейкер $15 - штатив $25 - 6 органайзерів $30 - нічник олівець $18 - рюкзак $5 - кухонні дрібниці (ціна договірна) - гірлянда сніжинки outside $15
-
Продам кеди (снікерси) для дівчинки 26го розміру, на 4 роки. Фірма: Lasocki kids. Колір: рожевий в білим. Розмір: EU 26 (US 9,5), На вік 3,5-4 років. Довжина устілки: 16 см Матеріал: натуральна шкіра. Кеди закриваються на блискавку. Стан: б/у, хороший. Замовляли із Польщі. Є додаткові фото та відео. Ціна: 20$ Місце: Downtown (West Kerby station), Calgary
-
Продам босоніжки (сандалі) для дівчинки 26го розміру, на 4 роки. Фірма: Lasocki kids. Колір: рожевий. Розмір: EU 26 (US 9,5), На вік 3,5-4 років. Довжина устілки: 16 см Матеріал: натуральна шкіра. Босоніжки закриваються на липучки. Стан: б/у, нормальний. Замовляли із Польщі. Є додаткові фото та відео. Ціна: 15$ Місце: Downtown (West Kerby station), Calgary
-
Друзі привіт , хто в пошуках житла , менеджер з роботи з 1 Липня шукає людей на постійну основу . Знаходиться в одному з найкращих районів міста . 5 Хвилин від центру , будинок знаходиться близько до Bow River , парку , University Street . Перша здача , ніхто не жив до цього , кухня , ванна і т.д - абсолютно нове . Біля 900 скверфіт . 2 Бедрум , 1 Ванна кімната . Оригінальний опис : New legal basement suite in the heart of new infill area of Montgomery, 5 minutes away from both University of Calgary and Foothills Hospital. Bow river and Calgary's longest bike pathways across the street. Multiple parks and nature all around. 7 minutes to Downtown. Modern basement with very large rooms and beautiful new kitchen. Separate heating controls in each room. Separate washer/dryer for the suite. 2200$ в місяць ( включено з всіма utilities + internet) . За додатковой інформацією пишіть в приватні повідомлення.
-
Покупали в Safeway такую же как ниже отправили Robin Hood
-
Подскажите, Хочу податься на ПР через federal skilled worker. У меня есть опыт работы в том же НОКе 6 мес на одной работе и 6 мес на другой (2 мес был перерыв). Могу ли я подаваться?
-
Якщо хочете щоб анкету заповнювали, то краще виправити лінк на активний)
-
Добрий день, у звʼязку з переїздом продаємо речі, які використовували протягом 3 місяців. 🪑Речі купляли в ІКЕА, цей набір обійшовся в 338 cad, ми продаємо за 200 cad💰 Можна забрати до 25 червня! Самовивіз район SW неподалік Chinook) Пишіть особисто✉️