UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт, планую у наприкінці січня/початку лютого приїхати до Калгарі (знову). Зараз у Європі, було треба вирішити адміністративні питання, тому виїжджав. Перед цим працював як Process Technician Injection mold machines (вироби/деталі з пластику). Також, маю такий самий експіріенс з Європи (близько 4 років), ну і інше (по типу складів і тд). Наразі шукаю роботу, можливо вийде так, щоб не сидіти🤷♂️😊 Буду радий контактам чи може хтось знає де зараз потрібні) Заздалегідь дякую
-
Вітаю шановні! Порадьте, будь ласка, еміграційного консультанта, який зможе допомогти. У нас така ситуація: ми з чоловіком в'їхали до Канади до кінця березня 2024, отримали WP. Але ми допустили велику помилку, через певні обставини і інформацію в інтернеті, що діти ідуть причепом по батькам і їм не видається ні ворк ні стаді перміт, не взяли з собою сина. Тепер я хочу поїхати за ним. Чи зможемо ми оформити йому усі необхідні документи на основі наших ворк пермітів, якщо у нього стоїть візітор віза.
-
НЕ СУДЬБА: перед своей смертью Дэвид Линч работал над мини-сериалом для Netflix По словам главы сервиса Теда Сарандоса, проект мог стать последним в карьере прославленного режиссёра: «Это была постановка Дэвида Линча, полная тайн и рисков, но мы хотели отправиться в это творческое путешествие вместе с этим гением».