UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кросівки $15 37 розмір. Одягнула 2 рази. 📍Локація: 1540 29 St NW біля госпіталю. Будь ласка пишить в приватні
-
добрий день! у мене була схожа ситуація, тільки дозвіл отримала в квітні 23 року, але візу так і не вклеїла в жовтні 24 року написала у посольство, вони перенаправили до IRCC, щоб я запитала в них, чи можу ще вклеїти візу там на сайті треба було заповнити якісь пункти і написати пояснення, чому не відправила на вклейку у визначений термін після того мені прийшов лист на пошту про схвалення з інструкцією подальших дій (зайняло десь +- тиждень), з умовою що протягом місяця я маю цю візу вклеїти, інакше більше можливості не буде тож я одразу через посольство передала паспорт на вклейку (але якщо є можливіть, то краще віддавати через приватні організації, які возять паспорта в Європу і назад, по грошах виходить приблизно те саме, але менше головомийки😅) разом з відправкою та вклейкою паспорт був у мене на руках вже через два тижні і в грудні прилетіла в Калгарі, вп дали, все ок
-
Здається в оренду однокімнатна квартира в самому центрі! Адреса: 15 Ave SW Переїзд: У зв’язку з переїздом здається в оренду однокімнатна квартира в зручному місці, всього за 10 хвилин пішки до сітрейну та 2 хвилини до автобусної зупинки. Інфраструктура: Поруч з квартирою знаходяться популярні магазини та сервіси: • Canadian Tire • Best Buy • Dollarama • Goodlife І багато інших магазинів, що робить проживання максимально комфортним. Умови оренди: • Орендна плата: 1450 CAD/місяць • Депозит: 500 CAD • Квартира буде вільна з 1 лютого, можливий заїзд на пару днів раніше. Писати @liliasikk
-
Всем привет! С 1го февраля пересдаю маленькую студию в самом центре города. 5й этаж, 8и этажного дома. Идеально для 1го или пары! 4 ave SW в районе Princess Island Park. 1400 cad , все коммунальные +интернет включены, квартира полностью мебелирована, есть телевизор. Залог 500 cad. Стиралка+сушка общая в здании стоит 3cad. Дом находится практически в парке, возле Peace Bridge. Спокойный район, рядом залили каток.Никаких документов не требуют. Автобусная остановка возле подъезда, до остановки c-train 3 мин, остановка 7ave. Заключат новый контракт на пол года или год. По всем вопросам пишите или звоните, видео отправлю в личку. Идеально для тех у кого нет справки с работы и выписки из банка!
-
РОБОТА!!! В КОМПАНІЮ Renoteck Metal Roofing терміново потрібні люди з досвідом роботи на металевих дахах! Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) -Metal shingles Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Заробітня плата 25$/година - випробувальний термін, далі в залежності від вашого досвіду!
-
Там скорее просто шаблон "сто пиццот" :-)
-
TIES to support Ukrainian families’ well-being. 🎹 Запрошуємо вас на біографічну лекцію-концерт англійською мовою: 🎶 *Behind the Music: Robert Schumann (з короткими музичними прикладами та повним виконанням одного з творів Роберта Шумана на роялі)* 📅 Дата: 01.02.2025 ⏰ Час: 13:00–14:30. Зустріч на 12:30. 📍 Місце: Центральна бібліотека, 1 поверх 📌 Реєстрація за посиланням: forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=r-zY0b9ODUusNHJfhYxWaip78yNdM3xFjcgBwP4UU75UREIwUFJFWEUwQkZYWVIzTEcyT0RZNjY5TC4u&route=shorturl Захід носить популярний характер і розрахований для всіх будь якого віку. Ми з нетерпінням чекаємо на вас і ваших близьких!
-
Really 105k? 😅