UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продаю гитару с подставкой 100$ Район Braeside
-
Да вот наверное никто не знал)
-
Привіт, шукаю кімнату для оренди, світлу, район South, бюджет 700$, бажано з парковкою. Про себе : 29р, люблю чистоту, працюю full time. Якщо ти дівчина, також в пошуку, можемо обʼєднатися 🙃
-
Ребят,всем привет Кто знает почему, Купил телефон (в середине месяца)на 2 года контракт от Rogers. При покупке сказали что 1й билл (одноразовый переход + рассрочка на телефон + тариф план)будет на одну сумму, а по факту пришла меньше. Связано ли то, что билл стал меньше с тем, что телефон куплен в середине месяца, а не в начале?
-
Selling my truck Ram 1500 classic 2019 This is RWD not 4WD Basic spec -Power Windows -Leather seats -Cruise control -Back up camera 5,7 HEMI Car has only 137,500km Body 8/10 Mechanically 10/10 No rust no light on dash board no mechanical problems.Car was maintained regularly. No issues at all!Next oil change 141,000. Almost brand new winter tires! Reason why I’m selling this car is way too expensive for my daily driving due to gas insurance etc. Will trade for CHEAPER(7k-9k)and smaller car preferably 4WD sedan/suv up to 3.0 engine NO DIESEL 12,000$ Price is firm!
-
Можете скинути свій біл мені в особисті я гляну Або можете підійти, буду сьогодні до 18:00 Chinook center 2й поверх, острівок wow mobile
-
Велике дякую
-
добрий день так, сама змінювала в кінці грудня приходите в реджистрі, кажете що треба обміняти, вони у вас забирають ваші права, перевіряють зір, фотографують і видають тимчасове посвідчення, з яким вже можна їздити пластикове приходить поштою на адресу вашого проживання протягом декількох тижнів (ось буквально тиждень назад прийшло, виходить десь місяць чекала) українські права отримала тільки в березні 24, вони два роки дійсні, тож переживала чи не буде з цим проблем, але все ок, видали на три роки головне обов'язково мати з собою документ, що підтверджує ваше місце проживання тут в Калгарі, якщо немає, його можна взяти в банку, видають без проблем
-
А скільки в них ще діяв поточний не казали, багато таких випадків?
-
Продам Дайсон. 550 CAD
-
3$ Seton