UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Google: toggle bolts
-
Я не гіпсокартонщик, але знайомий мені одного разу порекомендував дещо, і я після того нічого краще для гіпсокартону поки не зустрічав
-
Всім привіт. Чи хтось знає чи можна в Canadian Tire, Home Depot і тд придбати щось по типу оргскла поштучно чи щоб нарізали по розмірам? Потрібно +- 40х50см
-
Там всіх приймають
-
Йдіть в emergency для тварин
-
Продам взуття high heels для танців Розмір 7,5 В ідеальному стані Взувалися декілька разів, для мене завеликі 40 доларів Забирати в даунтауні
-
В хоумдепо ще дорожче
-
a_co/d/iL1eQCf
-
Так, їх бачила, але там по 2 штуки майже скрізь або 1 штука по ціні двох))
-
На амазон є acrylic sheets, по Вашому розміру думаю це 16 на 20 інчів пииблизно
-
Дякую
-
Здається повністю обладнана однокімнатна квартира в центрі міста на 14Ave 4St. Ідеальне розташування з зручною транспортною розв’язкою. В обладнання квартири входять: Queen size ліжко, x3 комод-шафа, 4К телевізор, диван, шкіряне крісло, всі кухонні прилади (включно купу комбайнів, замішувач тіста), кухонний стіл з стільцями, балконний стіл з стільцями. Вартість оренди: $1650/міс + $100 за комунальні послуги (інтернет, вода, опалення й електрика) Депозит: $1650. Квартира з балконом. У будівлі є басейн, сауна, фітнес-зал та пральня. Доступний паркінг: •підземний або наземний $150міс За більш детальною інформацію пишіть в особисті)