UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаємо нових орендарів для оренди двокімнатної квартири з 1 березня за адресою 205 Heritage Dr SE. Дві спальні, одна загальна кімната, комора, кухня, ванна/туалет, балкон, пральна на поверсі, 4-й поверх 4-поверхового будинку. Гарне, тихе місце, безпечне-через дорогу знаходиться поліція. Квартира тепла узимку, у будівлі багато українців . 10 хвилин пішки від станції С-train “Heritage” + біля будинку достатньо зупинок автобусів. Будинок чудово розташований. У пішій доступності багато магазинів. Вартість оренди квартири: 1725$ в місяць + електроенергія. Депозит - 499$. Парковка . Дозволяються тваринки, додатково 25$. Якщо зацікавлені, пишіть в особисті.
-
Може у вас заборона стоїть
-
Всім привіт! Ремонтую ПК, ноутбуки у Калгарі! Можу виконати роботу приїхавши до вас на хату або в офіс! *Складання ПК і ноутбук новий або б\у для хати або офісу; *зняття паролів з ноутбуків: Windows *відновлення даних з HDD/SSD, зовнішніх та внутрішніх накопичувачів; *переустановка, оновлення операційної системи та встановлення office, захист від вірусів оновити та встановити; *апгрейд: заміна та додавання оперативної пам'яті, заміна ссд з перенесенням системи зі старого диска або перенесення без змін всіх даних; *ремонт та апгрейд техніки ПК та ноутів; *чистка від пилу та заміна термопасти; Займаюся ремонтом комп'ютерної техніки багато років. Виклик мінімально, договоритися можемо при вияснення вашої проблеми. Виконую встановлення програмного забезпечення та оновлення (апгрейд) заліза
-
Добрый день! Это правильное приложение для покупки билетов на автобус?
-
Якщо я приїду зараз ,чи продовжать мені ворк (зараз буде перший вʼїзд до Канади )? чи є тут люди які приїхали недавно ?
-
Это вот тоже.