UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам 1. Автокресло до ноября 2025 года на возраст от 0 до 3-4 лет - 2. качеля в 3 положениях, но не работает сверху крутилка для игрушек - 3. кресло для ребёнка с вибрацией и музыкой - 4. Присыпка использовалась 1 раз - 5. Бюстгальтер для кормления размер S - 6. Новые бутылочки - 7. Пакеты для молока 24 шт - 8. Накладки новые - 9. 3 пакета вещей для детей от 0 до 6 мес. для девочки есть тёплые комбезы 12. Подушка для кормления - ЗАБРАЛИ 13. Коврик для малыша 14. Новая банка укропных семян 15. Пледики В придачу отдам игрушки от 0 месяцев Можно договориться(в пределах разумного) Писать в лс Всё за 150$ Очень нужны деньги😔 8 street station
-
Здається затишна і простора квартира-студія за адресою 950 McPherson square. Станція с-train Bridgeland пішки до 2 хвилин. 1650$ на місяць. Депозит 1000$. Ліжко та деякі речі залишу безкоштовно. За детальною інформацією звертайтесь будь ласка в особисті повідомлення.
-
Доброго ранку, маю таку ситуацію, в батьків є рахунки в скошиа, але вони в Україні, треба закрити ці рахунки, з мамою питань немає вона знає англійську, але тато геть не знає, а там все через телефону розмову, може знаєте спеціалістів наших зі скощиабанку які змогли б допомогти? Дякую.
-
Звоните в колл-центр, должны дать переводчика на Украинский. Если они вообще готовы закрывать счет по телефону 🤷🏻♂️
-
З 1-го березня (є можливість заїхати раніше) перездаю контракт на двоповерховий таунхаус (виїзд у зв'язку зі переїздом до іншої країни по роботі). 🔹 Локація: 1306 Lynnridge Bay SE, 3 хвилини до автобусної зупинки (20 хвилин до центру, 15 хвилин до Chinook mall) -Гарна транспортна автомобільна розв'язка -Спокійний і тихий район. -5 хв на автобусі до Freshco. 🔹 Умови проживання: - Просторий та світлий таунхаус - Спокійні сусіди - Спільна кухня, вітальня та санвузол - Нежитловий бейсмент в якому розміщенні пральна і сушильна машинка - Дворик із барбекю-зоною (є стільці та столик, за потреби залишимо також газове bbq) 💰 Ціна оренди: 1879$ + комунальні (максимум було 190$) + 500$ одноразовий deposit damge. 📩 Пишіть у приватні повідомлення за додатковою інформацією, або щоб домовитися про перегляд!
-
Вибачайте, але ви взагалі не розумієте про що ви кажете. Немає у них перекладачів, я вже це питав, або як варіант я не розумію, тоді попрошу факти в студію.
-
Какие вам нужны факты? Я работал в рбс, сейчас работаю в другом банке и знаю правила работы изнутри. Пытался помочь, но с диалогом «факты в студию» - это к Якубовичу, со мной так общаться не надо. Удачи вам в Вашем journey.
-
сем привет, подскажите где можно взять для документы для sole proprietorship (self employed) Бизнес имя в реджестри зарегистрированно Certificate of incorporation / certificat de constitution / registration extract / certificate of existence).
-
всем привет, подскажите где можно взять для документы для sole proprietorship (self employed) Бизнес имя в реджестри зарегистрированно Certificate of incorporation / certificat de constitution / registration extract / certificate of existence).