UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здається просторий 2х кімнатний бейсмент, кухня, вітальня. Одна спальня низька, інші кімнати на рівні першого поверху. Мебльований повністю. Мікрохвильова піч, електро-чайник, тостер.Між станцією Lios Park та Sait. Паркувальне місце для машини є біля будинку. Застава - 700 $ (повертається після виселення). Вартість для 2х осіб - 1400 $. Для однієї людини без підселення-1000 $ Інтернет, комунальні послуги включені. Проживання від 1 -го місяця з продовженням. Для некурців і без домашніх тварин. Усі питання в особисті повідомлення.
-
Комп столик
-
Читайте правила закріплені
-
Коли я брала розшифровку від боровел там було написано: 2000 сібс , 1000 волмарт , використано 27 %. Я склала докупи і вирахувала % і побачила, що сумують
-
8 недели ещё норм. 😜
-
t.me/consulate_edmonton
-
Всім привіт! Я з’їжджаю раніше з бейсменту, і лендлорд шукає тих, хто може заїхати до кінця контракту з можливістю продовження. ✔ Ціна: 1900$ (можна домовитись дешевше) ✔ Локація: 160 Corner Glen Crois NE ✔ Опис: 3 кімнати, 1 ванна з туалетом, вітальня з кухнею, окремий вхід Якщо цікаво, пишіть у приват – скину фото та деталі!
-
Посмотрим, как этот "респект" поможет
-
С тобой все согласяться - он респект такой заработал в этот день , это исторический день.