UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите пожалуйста, я ехала из Украины в Польшу, мне не поставили на польской границе штамп про въезд, так как у меня есть защита в стране Европы. Я еду в Канаду по визе, могу ли я попросить в аэропорту Варшавы поставить мне штамп о выезде? Потому что мне сказали что в Канаде проверяют штампы
-
Всем привет. кто-то может порекомендовать хороший массажный салон/кабинет или просто мастера? 👀
-
Доброго ранку, планую купити квитки для дівчини з Варшави в Калгарі і через 2 місяці назад Я дивився білети на ківі 1700$ канадських в дві сторони(з багажем) Хто в цьому розбирається скажіть це нормальна ціна чи перебор?
-
Дітей багато приїздить. Нам порадили вже реєструватися.
-
Ні, для того, щоб перекидати кошти з дебетового рахунку на кредитний, вам недостатньо активувати кредитку. Бо якщо ви нею вже розраховувались, вона у вас вже активна. До речі, активувати кредитку можна через мобільний додаток, для цього необовʼязково заходити через браузер. А от щоб перекидати кошти з дебетової картки на кредитну, Вам потрібно привʼязати свою кредитку до своєї дебетової картки. Зайдіть з браузера (не з мобільного додатку) і під вашим кредитним рахунком буде кнопка link account (як на моєму фото під чекін рахунком), коли ви звʼяжете рахунки, кнопка зникне. І тільки після цього ваша кредитна картка зʼявиться у вкладці transfer founds. From - це ви обираєте свій дебетовий рахунок (chequing), to - обираєте свій кредитний рахунок (cibc visa). Якщо будуть питання, пишіть)
-
Може, от жiнкi. Теперь новую и ищет)
-
Можна зразу подавати. Якщо помилки, потрібно дзвонити по телефону під помилкою
-
Добрий день! Не підкажете, цієї суботи чи буде соціальний співробітник в церкві Святого Володимера?
-
Потрібно було вночі в ургентну Чуміра їхати. Тепер в волк клінік