UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так в 80% так і є. Жінка після роботи приходить і до роботи. Їсти на завтра зварити, уроки перевірити, в квартирі поприбирати. Тому посудомийка ,робот -пилосос, пральна машина і мультиварка- палочка-виручалочка. Не знаю,як наші батьки прали все руками. Герої
-
Ось я і говорю,щоб дівчата мотали на вус,гарні парубки тут зібралися. А то вони тут якісь всі дуже прагнуть незалежності😁
-
А как можно в этом обществе обеим работать и чтобы дети не были воспитаны не на улице. Как можно за домом смотреть? Что вы обе успеете, вернувшись с работы в 6 вечера? Здесь женщина может работать только пока нету детей. Когда пошли дети то всё, нету вариантов. 🤷 Вы смотрели цену садика на одного ребенка в месяц? А если два/три ребенка, то какой смысл женщине работать?
-
Сорі не дочитала😁тригернуло по болючому)
-
Якоюсь дискрімінація попахує. А жінок ніхто не хоче запитати про смисл работать?) чи може чоловік вдома з 2-3 дітьми буде а жінка буде годувальницею сімʼї?) Без агресії) просто як варіант , бо щось варіант про жінку і роботу не обговорюється ніколи 😁
-
Смєшно смєшно😁
-
У мене ці функції виконувала няня і прибиральниця) прекрасно жилося 😁 мати вдома мужика потреби не було )