UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Інструктор буде залежати від кількості людей, але це є гарний старт в світ зимового спорту. Вартість скіпасів поки що під питанням, ми ведемо переговори про груповий дісконт. На курорті є тюбінг та хайкінг, але вони поки що закриті, то є наступного разу. Пропозиція: 25 листопада відкрити сезон на Norquay. Спорядження: 40-50$ якщо нема свого Відмічаємось якщо точно плануємо бути
-
Может запрет на снятие в приложении.
-
Можно, 12 500 грн в экв. в неделю.
-
Продам GMC Acadia SLT 2015 (leather, підігрів керма та сидінь, антигравійна плівка, нові all season колеса, заміна масла та фільтрів на минулій неділі, авто повністю обслужене), active status. Пробіг: 152к Ціна: 18500 Причина продажу: у звʼязку з переїздом
-
Друзі вітаю! Питання про мед комісію кров і рентген: Підкажіть будь ласка, скільки це коштує? І де близько центру краще це зробити щоб було не дорого і бажано все в одному місці. І якщо вже є мед карта, це якось впливає на ціну? Дякую 🙏🏻
-
як ти міг таке подумати. в мене обід!!1!
-
Це не той топік
-
Доброго дня , хочу запитати я хітів обміняти права в registry через дію , мені сказали що треба через українське посольство подаватися , щоб отримати лист , а вже потім з цим витягом йти до них міняти водійські права Дякую за відповідь Може хтось під скаже як це зробити
-
Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 1000 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Вдовиченко Вікторія Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 15,620€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 5168 1307 0061 6206 PayPal: [email protected]