UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не всем давали визу на 10 лет 🤦🏻♀️ Человек буквально написал, что у него виза на три года. Причем тут ваши визы на 10 лет? Как вы можете быть уверены, что с визой на два года дадут ворк пермит обязательно на три года? Зачем отвечать, если сами не знаете?
-
У мене віза до 2030 року, а ворк перміт до 2026
-
У мене багато знайомих які приїхали, у них у всіх ворк перміт на 3 роки, або до закінчення паспорта
-
Здам тимчасово кімнату для сімейної пари чи для однієї людини на місяць з 20 січня 2024 року. Можливо також і тиждень чи два... Кімната мебльована, свій міні холодильник. Після ремонту. Для сімейної пари 1000 дол, для однієї людини 800 дол. Все включено. Звертайтесь в особисті.
-
Візу в основному давали до кінці дії паспорта, макс до 10 років, вам візу на скільки дали?
-
Вот вам математическая задача У меня виза была поставлена в феврале 2023 - до февраля 2026. Прибытие в Канаду - март 2023. Паспорт действует до 2028 (2028-2023=5 лет действия паспорта еще, если вдруг сложности). Ворк пермит выдан до февраля 2026. Вопрос: почему не дали еще месяцок?)
-
Поки ви не прилетіли в Канаду немає відліку від 3х років
-
Питання заключалось в цьому
-
Людина не написала, що дали саме на 3 роки, всі ми знаєм, що дають можливість перебувати 3 роки в Канаді, тому якщо віза відкрита в 2022, прилетите в 2023 і отримаєте не 2 роки ворк перміта, а 3
-
-
Значить нам не пощастило 🥲
-
Я уже даже не говорю о том что в Варшаве ( которая не заграница, как говорится) на каждой станции метро есть туалет