UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В зв'язку з апрейдом компьютера продам відеокарту rtx 3070 , 8gb в ідеальному стані. Відеокарті більше року використовувалась для ігр в 4к . Можна перевірити на місці тестами та іграми . - ціна 350$
-
продаю аниме комиксы, в идеальном состоянии 8 книжек на русском и одна на английском цена английской 25$ цены на остальные 30$-шт. ибо считай эксклюзив тут вы такого точно не найдете 🫶🏼🤗 заинтересовались пишите, могу рассказать про что каждая книга что бы было понимание и отправить доб фото.
-
Здається підвальний поверх у Montgomery NW. 1 хвилина від автобусної зупинки, 5 хвилин від продуктового магазину та школи пішки, поруч університет і дитяча лікарня, 10 хвилин їзди до даунтауну. Спокійна локація біля річки та пари парків. - окремий вхід - своя стирала та сушка - невеличка кухня - одна спальня, одна вітальна кімната і одна ванна - килимове покриття - паркінг на вулиці - для однієї чи двох осіб - $1500/місяць, 40% комуналки, та $1000 депозит. Заїхати можна наприкінці тижня, обовʼязково стабільна робота чи збереження на банківському рахунку.
-
Вот устроилась я на работу, мне нужно понять, что я там действительно официально работаю. То есть можно ли сходить в какой-то реджистри, например, чтоб проверить мое трудоустройство? Я знаю, что фирму можно вроде как проверять через реджистри (что фирма в альберте, работает официально). Но можно ли как-то узнать, что лично меня трудоустроили официально?
-
Ви на пейролі? Податки хто платить? По них видно напиклад. Чесно кажучі я не розумію як це зробити. Через реджестрі точно ні. Мені здається деяка інформація може бути в кабинеті Сервис Канада. Але я не можу придумати причин роботодавцю вас обманювати щодо цього?
-
Це минулої пʼятниці було. Freshco на Marlborough
-
Вітаю. Хто купував тут Макбук, питання про українську розкладку. Можете поділитися будь ласка досвідом як встановити?