UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую за інформацію. А наприклад якщо ці збереження завжди були в готівці але не в банку? Можу взяти виписку що отримував зарплатню наприклад. Може також від родичів теж коли вони знімуть гроші для мене з банку (скільки було знято і звідки). Це мається на увазі? Але відносно того коли мені їх будуть пересилати з Європи до Канади, то як розумію краще запросити також від родичів щоб вони дали мені виписку про свою зарплату чи збереження з Європейського банку?
-
Посмотрите Azul, Patchwork, Terraforming Mars
-
Так и есть
-
Настольные игры🤷🤔
-
Вітаю! Може тут є, хто може домогти перевезти диван у суботу. Ми загрузимо, але потрібен трак, щоб його перевезти 🚨
-
Доброго дня! Підкажіть, якщо треба зробити операция по усуненню пахової грижі. Куда звертатись та покриває операцію мед. страховка та беніфіти?
-
Зрозуміло, дуже цікаво просто дивився відео що людина до банку приходила і казала що збереження чи зарплатня і питань не мала, але це банки. Податкова певне захоче щось тай дізнатися. Дякую!!! Як розумію що на кожну передачу грошей на рахунок треба буде мати такий лист що це був подарунок, правильно розумію?
-
Из за которых я был в ро
-
Только в ЛС
-
Я могу написать какие недоступны