UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Є дві вакансії: клінера та технічного працівника в Кенморі( з обов’язковим безкоштовним проживанням) 👇🏻 Обов’язки клінера: Прибирати 2-3 номери на день в готелях по типу Airbnb Обов’язки технічного працівника( maintenance): Дрібний ремонт Розвозка клінерів Що пропонує компанія: •Зп 17$ на годину на старт, далі в залежності від того як себе покажете •Проживання в окремій кімнаті, в містечку біля Кенмора безкоштовно •Офіційне працевлаштування •Медичне страхування ⚠️ВИМОГИ: Обов’язково розмовляти англійською, щоб хоча б розуміти що від вас хочуть Обов’язково водійське посвідчення( іноді треба буде користуватися машиною) Обов’язково проживати там Бажання працювати За усіма питаннями в дірект👇🏻
-
Я как разрешение на Америку откроют.
-
вы не знакомы с ней
-
я тоже так делаю не волнуйся
-
Привіт всім! Я перебуваю в Калгарі вже 3 місяці. Хочу влаштуватися плиточник. Будівельник він сказав що мені потрібна машина та інструменти, але машина та інструментів у мене немає, ще він сказав що глухих мною не цікавляться. Я плиточник досвід з 6 років в Ізраїлі та слюсар-збирач з 12 років стаж роботу на заводі в Україні. Хочу потрапити на склад Амазон, подав заявку на роботу на склад через сайт Amazon, минуло 2 місяці, а вакансії досі немає. Я довго шукаю роботу та не можу знайти вже 3 місяці. Хто працює на Amazon? Робота з інформацією про людей, чи є вакансії?
-
Всім привіт 🙂🙏🏠 Перездаємо квартиру, у зв'язку з переїздом. 2 bedroom, 2 bathroom, PETS FRIENDLY🐶🐈⬛ 2260$ + Electric Район - Mahogany У будинку є: тренажерка, кімната для жителів з каміном телевізором, іграми, кімната для миття собак. Зїзджаємо 30-го січня. Меблі можемо залишити ❤️
-
Я тоже кстати хз кто это
-
Віддам. Best before 03 Dec. Забрати біля 630 3 Ave SW, Calgary, AB T2P 4L4.
-
Привіт. Продаю стіл ІКЕА - 80 дол. Стан майже нового, є лише одна мала подряпина при переїзді. Висоту ніжок можна регулювати: 60-90 см. Розмір стільниці: 140*60 см. Та крісло - 20 дол. Висота не регулюється.
-
У зв'язку з переїздом, перездам 2х бедрумний бейсмент, SE Walden, Walcrest blvd 157. 1650 на місяць, 40% утіліти. Залог в розмірі місячної оплати. Новий будинок, сусіди зверху українці. Заселятися можна будь коли. Сусіди зверху, дуже гарна сім'я з України. 7803814400.
-
узнаешь скажешь мне тоже интересно
-
Робота має бути постійною, це обов’язкова умова для провінційної програми
-
А тебе это зачем?
-
Wenn Sie im Ausland wohnen, können Sie das Führungszeugnis unmittelbar beim BfJ beantragen: 1 Über das Online-Portal des Bundesamts für Justiz: www.fuehrungszeugnis.bund.de. 2 Bei einem schriftlichen Antrag: Bundesamt für Justiz. Internationale Registerangelegenheiten. ... 3 Bei persönlichem Erscheinen: Bundesamt für Justiz.