UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, прилітаємо прямим рейсом в аеропорт Calgary INTL AB , алe при заповненні форму Arrived can, при виборі аеропорту прильоту -нема в списку Калгарі аеропорту,та нема можливості вписати, щоб система продовжила... Далі. Хто з цим стикався, та який аеропорт наразі вибрали,щоб форму далі заповнити?
-
Всім гарного , хто може допомогти с резюме ?
-
Цікавить питання опікунства. Я хочу оформити опікуном 20річного сина для доньки 15 років. Краще оформити документи в Україні і зробити переклад. Чи то має бути зроблений документ в Канаді? Та чи може бути 20річний опікун?
-
А комиссия большая была?
-
Это через swift вы переводили с польской карты?
-
Добрий день) Можливо мені хтось підкаже, скільки дійсна довідка про несудимість у Канаді і чи має бути на тій довідці мокра печатка з МВС?
-
При заповнені анкети ми всі погоджуємось на медогляд. Це дійсно обов'язково. Ми все таки з країни третього світу((((( А Канаді потрібні лише здорові..... Для економіки.
-
Потрібно абсолютно всім Нам казали, що новий ВОРК перміт буде у базі Тому саме його вам не обов’язково роздруковувати, якщо не потрібно, а от медогляд проходити обов’язково , це нам типу поблажка, що в такий термін його можна пройти. І як пише вище Ксенія, так, можуть відмінити ВОРК перміт . Це умова, а не по побажанню. Нам казали так і я неодноразово по різним джерелам бачила саме таку інфу.
-
я чула таку думку, що можуть відмінити ворк пермит, якщо не пройти мед обстеження у термін 90 днів
-
Абсолютно всім потрібно знімати обмеження по ворк перміту??? Якщо професія в дозволених, то чи потрібно таки робити лишні дії? 🤔
-
Добрый день! Если ребенок до 18 сам едет в Канаду. Достаточно разрешения от родителей написаное на бумаге с их подписью или нужен нотариус?