UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ПРОДАМ У звʼязку з переїздом продаю - чайник (7$) - slow cooker (15$) Все працює і в гарному стані
-
Вітаю, отримав візу зі статусом " візітор" в вересні. Хочу летіти через 2 місяці. Скажіть будь ласка чи можна ше розраховувати на допомогу в розмірі 3$тис? Бо прочитав від інших громадян шо вже не видають. Чи чергова дезиінфа? Дякую🙏
-
Привет, подскажите пожалуйста, кто заказывал с Украины справку о несудимости, где я могу взять драфт чек?
-
Всім привіт, підкажіть, будь ласка, чи треба записуватись на ще один апойтмент після того, як сдавала блад тест та х-рей? Чи просто приходиш з результатами? Бо доктор сказав просто : прийди. А я й не спитала в нього. А тепер задумалася. Була в цій клініці
-
Купил?))
-
Сейчас USDT до недавнего времени был дорогой, но вроде уже упала цена сегодня
-
Здравствуйте, подскажите, есть ли смысл прилетать в первой половине января, или в Канаде ничего не работает до чисел 20(в связи с праздниками)?
-
добрий !🙂 друзі,в когось вийшло в Діі ЗАРЕЕСТРУВАТИСЯ З біо паспортом? дохожу до фото і усь помилка,воно не робить чи що робить.. ТРЕБА СРОЧНО ЗАРЕЕСТРУВАТИСЯ,карток нема ніяких..
-
В Ванкувере в феврале будет местный комик-кон и приедет сам Фродо)
-
Шановна громадо, хто може порекомендувати свій район проживання з гарими школами для дітей 7 та 10 років? Ми сім'я: мама, тато, 2 доньки та бабуся. Прибудемо в Калгарі 8 грудня (спочатку вдвох щ чоловіком) і почнемо шукати житло. Хто може порекомкндувати гареі райони, щоб були і українці, і інші спокійні люди в оточенні? Якщо можна пишіть свої поради сюди, в особисті, або якщо можна, то будкмо раді і на каву зустрітися - послухати. Бо від ютубу вже голова кругом) бажано живе спілкування😇