UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
www.instagram.com/reel/C0XnRwqvm3q/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
-
Далеко, однако
-
Я видел в рекламе в Онтарио 12 фермерский магазин
-
Дивіться щоб у складі був лише клиновий сироп і більш нічого. Якщо ви гурман, то краще за все на ярмарці дивитися. Вони бувають різного відтінку, концентрації та з різних провінцій. Для щоденного використання в Costco дуже гарний варіант
-
Подешевле или покачественнее?
-
Друзі доброго вечора) Хто зна що таке First Home Savings Account (FHSA)? Тобто я трішки ознайомився з цим на оф сайті Канади - це зареєстрований план, що дозволяє вам, як потенційному покупцю житла, що вперше купує житло, відкладати гроші на свій перший будинок без сплати податків (до певних меж). Але ще не зовсім зрозуміло як це працює, тому мабуть буду далі розбиратися з цим. Але може хтось вже знає про це,та може розповісти своїми словами) @ellataxes Елла, а також @am0nshi Ирина - вам щось відомо?)
-
Лучше бухать на новый год, чем дубасить целый год
-
ищeм партнёров для удалённой занятости, зaнятость исключительно с собственными средствами, обучение предоставляется бесплатно, удерживаю 20% от чистого профита за неделю, пишите в личные сообщения для информации.
-
Ну так трушный сироп только в Онтарио и делается, ибо специфические клёны именно там растут
-
Зато тут крэк курят
-
О, тем более