UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Краєм вуха чула,що ще якась є клініка,але я ще поки не знаю адреси
-
Порадьте будь ласка україноросійсько мовного бухгалтера, є основна робота і доставка Убер дордаш додатково , щоб розумів як правильно зробити декларацію з витратами на паливо і запчастини
-
Доброго ранку. Пропоную допомогу і досвід по електронній проблемі авто,роботи будь яких питань і складностей. Кваліфікований спеціаліст. Дзвоніть в будь-який час. Є можливість виїзду. +1(416)276 36 93 Едмонтон,Калгарі Станіслав
-
Ну тогда и мои 5 копеек))) : забудьде про всякие спортзалф и басейны вместе с саунами которые идут с квартирой. Есть 3 варианта: или они по факту не работают, или они стремные и убогие или они платные. Стоимость платных почти не отлечаеться от месячного абонемента в хороший зал, а вот каХчество хромает как побитая кобыла
-
Всім привіт , переїжджаємо до Калгарі в другій половині січня , шукаю роботу , англійська в1 , можу працювати фізично , маю великий досвід в гастрономії за баром, але без проблем відкрию для себе щось нове . Єдине що важливе , щоб можна було податися на пр . Дякую за увагу 🎩
-
Кстати там тупо описывает ситуацию как в нашей стране